top of page
  • Εικόνα συγγραφέαKARMA Water

ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΕΣ ΝΕΡΟΥ RUHENS

Έγινε ενημέρωση: 17 Ιουν 2020

Η νέα τάση για φιλτραρισμένο νερό σε διαφορετικές θερμοκρασίες


Οι θερμοψύκτες νερού έχουν γίνει πλέον απαραίτητοι για όσους χρειάζονται φιλτραρισμένο ζεστό και κρύο νερό. Μπορούν να τοποθετηθούν σε κατοικίες, γραφεία, καταστήματα και άλλους επαγγελματικούς χώρους. Δείτε περισσότερα εδώ: https://bit.ly/2N4fLVD


Οι συσκευές είναι κατάλληλα εξοπλισμένες και χρησιμοποιούνται για τη ψύξη και θέρμανση του νερού το οποίο πριν αυτό εισέλθει στη συσκευή επεξεργάζεται από φίλτρα νερού. Η επιλογή των φίλτρων νερού γίνεται με βάση τις απαιτήσεις του καταναλωτή καθώς επίσης λαμβάνοντας υπόψη την ποιόητα του νερού της κάθε περιοχής.


Συνεπώς, το κυριότερο και το πιο σημαντικό είναι η σωστή επιλογή των φίλτρων που θα πρέπει να τοποθετηθούν έτσι ώστε ο θερμοψύκτης να προσφέρει στον καταναλωτή την καλύτερη ποιότητα νερού. Επίσης, σε περιπτώσεις όπου η τροφοδοσία του θερμοψύκτη γίνεται από ντεπόζιτο αποθήκευσης νερού, το μόνο σύστημα το οποίο θα πρέπει να τοποθετείται είναι η αντίστροφη όσμωση, λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας ή άλλο σύστημα ανάλογου φιλτραρίσματος και ανάλογης αποτελεσματικότητας.


Στην αγορά υπάρχουν διάφοροι θερμοψύκτες νερού όπου ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει αναλόγως των αναγκών του. Οι εταιρείες που προμηθεύουν τους θερμοψύκτες θα πρέπει να ενημερώνουν τους καταναλωτές σχετικά με την απόδοση των προιόντων τους καθώς επίσης και για τις εγγυήσεις που δίνονται. 




Δείτε όλους τους θερμοψύκτες εδώ: https://bit.ly/2N4fLVD



215 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page