ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΕΣ ΝΕΡΟΥ RUHENS

Ενημερώθηκε: Ιουν 17

Η νέα τάση για φιλτραρισμένο νερό σε διαφορετικές θερμοκρασίες


Οι θερμοψύκτες νερού έχουν γίνει πλέον απαραίτητοι για όσους χρειάζονται φιλτραρισμένο ζεστό και κρύο νερό. Μπορούν να τοποθετηθούν σε κατοικίες, γραφεία, καταστήματα και άλλους επαγγελματικούς χώρους. Δείτε περισσότερα εδώ: https://bit.ly/2N4fLVD


Οι συσκευές είναι κατάλληλα εξοπλισμένες και χρησιμοποιούνται για τη ψύξη και θέρμανση του νερού το οποίο πριν αυτό εισέλθει στη συσκευή επεξεργάζεται από φίλτρα νερού. Η επιλογή των φίλτρων νερού γίνεται με βάση τις απαιτήσεις του καταναλωτή καθώς επίσης λαμβάνοντας υπόψη την ποιόητα του νερού της κάθε περιοχής.


Συνεπώς, το κυριότερο και το πιο σημαντικό είναι η σωστή επιλογή των φίλτρων που θα πρέπει να τοποθετηθούν έτσι ώστε ο θερμοψύκτης να προσφέρει στον καταναλωτή την καλύτερη ποιότητα νερού. Επίσης, σε περιπτώσεις όπου η τροφοδοσία του θερμοψύκτη γίνεται από ντεπόζιτο αποθήκευσης νερού, το μόνο σύστημα το οποίο θα πρέπει να τοποθετείται είναι η αντίστροφη όσμωση, λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας ή άλλο σύστημα ανάλογου φιλτραρίσματος και ανάλογης αποτελεσματικότητας.


Στην αγορά υπάρχουν διάφοροι θερμοψύκτες νερού όπου ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει αναλόγως των αναγκών του. Οι εταιρείες που προμηθεύουν τους θερμοψύκτες θα πρέπει να ενημερώνουν τους καταναλωτές σχετικά με την απόδοση των προιόντων τους καθώς επίσης και για τις εγγυήσεις που δίνονται. 
Δείτε όλους τους θερμοψύκτες εδώ: https://bit.ly/2N4fLVD


#drinkingwater #water #waterdispensers #bestwaterfilter #cyprus #karmawater #hotcoldwater #filteredwater


ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Λεωφ. Αθαλάσσας 75, 

2012,Στρόβολος

Τηλ. 22375353

E-mail: nic.shop@karmawatercy.com 

Χάρτης Καταστήματος [+]  

ΛΕΜΕΣΟΣ

Αγίας Φυλάξεως 73,

3087,Λεμεσός

Τηλ. 25 355252 

E-mail: lim.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

ΠΑΦΟΣ

Λεωφ. Ελλάδος 32,

8020,Πάφος 

Τηλ. 26222722

E-mail: paf.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 1999-2020 KARMA Water Purification Systems Ltd. All Rights Reserved.