Γνωρίζετε τα oφέλη των Αποσκληρυντών Νερού (Water Softeners);Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι σε αρκετές επιφάνειες δημιουργούνται λευκά στίγματα (άλατα) που αρκετές φορές χρειάζεται συγκεκριμένη διαδικασία για τον καθαρισμό τους. Τα λευκά στίγματα (ή άλατα) δημιουργούνται λόγω της υψηλής σκληρότητας του νερου. Αυτά φαίνονται στη ντουσιέρα, στα είδη υγιεινής, στο νεροχύτη της κουζίνας, στις βρύσες ακόμη και στα μαγειρικά σκεύη, στα πιάτα και τα ποτήρια. Επίσης, άλλο ενδεικτικό του σκληρού νερού είναι ο μειωμένος αφρός σαπουνιού ή απορριπαντικών, τα σκληρά και ξεθωριασμένα ρούχα, δερμα στεγνό και αφυδατωμένο αλλά και μαλλιά σκληρά και θαμπά.


Ποιος είναι λοιπόν ο ρόλος και τα οφέλη που μας προσφέρουν οι Αποσκληρυντές Νερού;

Οι αποσκληρυντές νερού αφαιρούν τα άλατα που υπάρχουν στο νερό ανταλλάσσοντας τα ιόντα μαγνησίου Mg2+ και ασβεστίου Ca2+ με ιοντική ανταλλαγή με το χλωριούχο νάτριο (NaCl). Με τον τρόπο αυτό το νερό μαλακώνει (αφαίρεση αλάτων) με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται υπολειμματικά άσπρα στίγματα στις διάφορες επιφάνειες, στις συσκευές και σκεύη, στις σωληνώσεις της υδραυλικής εγκατάστασης ενώ τα ντεπόζιτα και τα μηχανήματα που δουλεύουν με νερό παραμένουν πάντοτε καθαρά.


Οφέλη που μας προσφέρουν οι Αποσκληρυντές Νερού:

Σε κάθε σπίτι ή επιχείρηση, τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα άλατα είναι αρκετά και εμφανή. Στην καθημερινότητα μας όλοι βλέπουμε τις αρνητικές επιπτώσεις του νερού το οποίο εμπεριέχει υψηλά ποσοστά αλάτων (σκληρότητα).

Ας δούμε λοιπόν μερικά οφέλη:

  • Συσκευές και επιφάνειες χωρίς λευκά στίγματα (άλατα),

  • Μαλακά ρούχα μετά την πλύση τους στο πλυντήριο,

  • Χρήση λιγότερης ποσότητας απορριπαντικών και μαλακτικών,

  • Προστατασία των μηχανημάτων π.χ πλυντήρια πιάτων & ρούχων,

  • Προστασία υδραυλικής εγκατάστασης και ντεποζίτου,

  • Εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Δείτε εδώ τους Αμερικάνικους Αποσκληρυντές νερού WaterBoss USA >


ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ (Water Softeners) vs Water Conditioners

Οι καταναλωτές θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στις διαφορές των αποσκληρυντών νερού και των συστημάτων επεξεργασίας των αλάτων.


Σε γενικές γραμμές και με απλά λόγια, οι αποσκληρυντές νερού είναι οι συσκευές οι οποίες αφαιρούν τα άλατα (σκληρότητα) από το νερό. Οποιεσδήποτε άλλες συσκευές επεξεργάζονται τα άλατα διασπώντας τα ονομάζονται "conditioners" και όχι αποσκληρυντές (softeners). Οι συσκευές Conditioners διασπούν τα άλατα (χωρίς να τα αφαιρούν) με συνέπεια σε κάποιο χρονικό διάστημα, που παραμένει το νερό αποθηκευμένο (π.χ ντεπόζιτα), αυτά να επαναφέρονται στην αρχική τους μορφή.

Σε νερό με υψηλή περιοκτικότητα αλάτων θα πρέπει να τοποθετούνται αποσκληρυντές νερού (softeners) και όχι conditioners.


Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν έλεγχο της σκληρότητας του νερού σας και ενημέρωση για τον κατάλληλο αποσκληρυντή νερού από εξειδικευμένο σύμβουλο της εταιρείας μας.

Δωρεάν παγκύπριος αριθμός: 80 000 880Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Λεωφ. Αθαλάσσας 75, 

2012,Στρόβολος

Τηλ. 22375353

E-mail: nic.shop@karmawatercy.com 

Χάρτης Καταστήματος [+]  

ΛΕΜΕΣΟΣ

Αγίας Φυλάξεως 73,

3087,Λεμεσός

Τηλ. 25 355252 

E-mail: lim.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

ΠΑΦΟΣ

Λεωφ. Ελλάδος 38 & Ολύμπου,

8020,Πάφος 

Τηλ. 26222722

E-mail: paf.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 1999-2020 KARMA Water Purification Systems Ltd. All Rights Reserved.

Πνευματική ιδιοκτησία

Αναγνωρίζετε ότι η KARMA Water Purification Systems Ltd κατέχει ή διαθέτει άδεια για όλους τους τίτλους και τα πνευματικά δικαιώματα εντός και του περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Όλοι οι τίτλοι και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας εντός και οποιουδήποτε αδειοδοτημένου περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον Ιστότοπο είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων περιεχομένου και ενδέχεται να προστατεύονται από τους ισχύοντες νόμους και συνθήκες πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας και υπόκεινται σε περιορισμούς χρήσης βάσει αυτών των νόμων ή συνθηκών.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον Ιστότοπο για πληροφορίες και / ή προσωπικούς ή / και εσωτερικούς επιχειρηματικούς σκοπούς και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο των σελίδων αυτού του Ιστότοπου, αλλά μόνο για προσωπική ή / και εσωτερική χρήση της επιχείρησής σας, και υπό την προϋπόθεση ότι διατηρείτε όλα τα πνευματικά δικαιώματα και άθικτες άλλες ειδοποιήσεις ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, μετάδοση, μίσθωση, αντιγραφή ή χρήση του περιεχομένου αυτού του Ιστότοπου για δημόσιους ή εμπορικούς σκοπούς (εκτός από την εσωτερική επιχειρηματική χρήση).

 

Συμφωνείτε ότι δεν θα: (i) χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο για αναπαραγωγή, μετάδοση, προβολή ή διανομή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα σε οποιοδήποτε μέσο ή μέσω οποιασδήποτε μεθόδου χωρίς τη ρητή γραπτή άδεια της KARMA. (ii) αντιγραφή, αποθήκευση, επεξεργασία, αλλαγή, προετοιμασία οποιασδήποτε παράγωγης εργασίας ή τροποποίηση με οποιοδήποτε τρόπο οποιουδήποτε περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο ή (iii) χρησιμοποιήστε τον ιστότοπό μας με οποιονδήποτε τρόπο που παραβιάζει αυτούς τους Όρους.