top of page
  • Εικόνα συγγραφέαKARMA Water

Η επαναστατική συσκευή RUHENS WHP2300 ξεχωρίζει!


Οι θερμοψύκτες νερού έχουν γίνει πλέον απαραίτητοι για όσους χρειάζονται φιλτραρισμένο νερό σε διαφορετικές θερμοκρασίες. Μπορούν να τοποθετηθούν σε κατοικίες, γραφεία, καταστήματα και άλλους επαγγελματικούς χώρους.   

Οι συσκευές είναι κατάλληλα εξοπλισμένες και χρησιμοποιούνται για τη ψύξη και θέρμανση του νερού το οποίο πριν αυτό εισέλθει στη συσκευή επεξεργάζεται από φίλτρα νερού. Η επιλογή των φίλτρων νερού γίνεται με βάση τις απαιτήσεις του καταναλωτή καθώς επίσης λαμβάνοντας υπόψη την ποιόητα του νερού της κάθε περιοχής.



Η επαναστατική συσκευή RUHENS WHP2300 ξεχωρίζει!

Αποτελεί ίσως την καλύτερη συσκευή φιλτραρίσματος για το σπίτι, το γραφείο, τον επαγγελματικό σας χώρο.


Δωρεάν ενημέρωση ☎ 80 000 880


Πλεονεκτήματα

💧Άμεσα φιλτραρισμένο νερό, 💧Διαφορετικές θερμοκρασίες - κρύο, κανονικό, χλιαρό, ζεστό, πολύ ζεστό, 💧Εργονομική & κομψή με πλάτος μόνο 18cm, 💧Τεχνολογία αφής (touch screen), 💧Energy saving ECO System, 💧Κλείδωμα ζεστού νερού (Child protection lock system), 💧Ενσωματωμένη λάμπα UV (διάρκεια εφ’όρου ζωής), 💧Αμερικάνικα φίλτρα πιστοποιημένα με NSF της εταιρείας Omnipure USA και μεμβράνη Ultra Filtration RUHENS,

💧Τετραπλό φιλτράρισμα μέχρι και 0.1 micron, χωρίς αφαίρεση των ιχνοστοιχείων του νερού, 💧Κάδος αποθήκευσης από ανοξείδωτο ατσάλι (stainless steel)




Δείτε περισσότερα εδώ▶ https://bit.ly/3eLF2jv


❗❗Πολύ Σημαντικό

Τα φίλτρα μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και να ενωθούν και με την υφιστάμενη βρύση του πόσιμου νερού έτσι ώστε να έχετε φιλτραρισμένο νερό για πλύσιμο φρούτων, λαχανικών και για μαγείρεμα.

---------------------------------- Λόγω της υφιστάμενης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην Κύπρο ως αποτέλεσμα της πανδημίας του COVID19, η εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες της ευκολίες πληρωμής. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.


Τιμή: €650 (από €730). Περιλαμβάνει εγκατάσταση και ΦΠΑ19%. Χρονιαίο Κόστος αλλαγής φίλτρων: €115. Υπηρεσία αλλαγής φίλτρων €15.

Μάθε περισσότερα εδώ: https://bit.ly/3eLF2jv

Για πιο άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση καλέστε μας στον δωρεάν παγκύπριο αριθμό

80 000 880



406 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page