top of page
  • Εικόνα συγγραφέαKARMA Water

3 Νέες συνεργασίες που θα "ταράξουν τα νερά" στην Κυπριακή αγορά (όπως και στην παγκόσμια)



Οι εξελίξεις στις διάφορες τεχνολογίες νερού, δεν μας αφήνουν αδιάφορους. Άλλωστε αυτό ήταν και είναι και ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας, η εξέλιξη! Νέα προϊόντα, νέες τεχνολογίες νερού, νέες μέθοδοι φίλτρανσης είναι ένα τρίπτυχο που η εταιρεία μας επενδύει με ενθουσιασμό.

Μέσα από διάφορες συμφωνίες με Παγκοσμίου φήμης κατασκευαστές για αντιπροσώπευσή τους και διάθεση των προϊόντων τους στην Κυπριακή αγορά καταφέρνουμε πάντα να προηγούμαστε του ανταγωνισμού και να προσφέρουμε στους καταναλωτές αξιόπιστα και εξελιγμένα προϊόντα.


Είναι πολύ σημαντικό για εμάς αλλά ταυτόχρονα και περισσότερη ευθύνη, το γεγονός ότι εταιρείες παγκοσμίου φήμης μας έχουν εμπιστευθεί για να προωθήσουμε τα προϊόντα τους στην Κυπριακή αγορά.


Q & C

«Η Q&C ιδρύθηκε το 2008 ως εταιρεία παροχής και παροχής υπηρεσιών διανομής νερού στην Ουγγαρία. Από την αρχή, στόχος μας ήταν να βελτιώσουμε τη βιομηχανία νερού για την εγχώρια αγορά. Θέλαμε να παρέχουμε μια καλύτερη και πιο βιώσιμη λύση από τα πλαστικά μπουκάλια νερού μίας χρήσης».


Θεμοψύκτης Υψηλής Τεχνολογίας ΝΑΝΟ

(Περισσότερα σχετικά με τοφίλτρο σε σύντομο χρόνο!)





TWR

«Η TWR (Terra Water Research) λειτουργεί ένα εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης για να καθορίσει τους καλύτερους τρόπους παροχής υγιούς και καθαρού νερού από διάφορες περιοχές σε όλο τον κόσμο. Με το δικό μας κέντρο ελέγχου της βακτηριολογίας και της βιοχημείας, το TWR είναι σε θέση να πραγματοποιήσει δοκιμές βιολογικής ασφάλειας που ταιριάζει στις ανάγκες καθαρισμού νερού δοκιμάζοντας μολυσματικούς παράγοντες, όπως βακτήρια, ιούς, βαρέα μέταλλα και άλλα».


Υψηλής Νανοτεχνολογίας Φίλτρο Νερού

Διαθέτει μία από τις καλύτερες νέες τεχνολογίες φιλτραρίσματος Παγκοσμίως, την τεχνολογία «Electro Positive» με ενσωματωμένη μεμβράνη νανοτεχνολογίας 0.08micron και ανώτερης ποιότητας πεπιεσμένο ενεργό άνθρακα υψηλών προδιαγραφών!

(Περισσότερα σχετικά με τοφίλτρο σε σύντομο χρόνο!)





LIVINGCARE

“Η Living Care Co., Ltd. ανέπτυξε εξοπλισμό επιθεώρησης κυψελών καυσίμου υδρογόνου στον τομέα της νέας και ανανεώσιμης ενέργειας και στη συνέχεια το εφάρμοσε στην Hyundai Motors and KIER (Korea Energy Research Institute). Παραδόθηκε, ανέπτυξε το σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας και υγρασίας χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες όπως θερμοηλεκτρικοί ημιαγωγοί και σωλήνες θερμότητας. Παρέχουμε εξοπλισμό επιθεώρησης θερμοκρασίας μνήμης σε SKHYNIX, SAMSUNG κ.λπ. Επιπλέον, παρέχουμε εξαιρετικά συμπαγή συστήματα ψύξης για καθαριστές νερού χρησιμοποιώντας θερμοηλεκτρικούς ημιαγωγούς στην Coway και την Kuku Electronics ως οικιακές συσκευές. Η Living Care προσπαθεί συνεχώς να κάνει καλύτερα προϊόντα χωρίς να είναι περήφανη ή εφησυχασμένη. Υποσχόμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να γίνουμε μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία, με κορυφαία 21C”.



Θεμοψύκτης Υψηλής Τεχνολογίας LIVINGCARE

(Περισσότερα σχετικά με τον θερμοψύκτη σε σύντομο χρόνο!)






285 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page