3 Νέες συνεργασίες που θα "ταράξουν τα νερά" στην Κυπριακή αγορά (όπως και στην παγκόσμια)Οι εξελίξεις στις διάφορες τεχνολογίες νερού, δεν μας αφήνουν αδιάφορους. Άλλωστε αυτό ήταν και είναι και ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας, η εξέλιξη! Νέα προϊόντα, νέες τεχνολογίες νερού, νέες μέθοδοι φίλτρανσης είναι ένα τρίπτυχο που η εταιρεία μας επενδύει με ενθουσιασμό.

Μέσα από διάφορες συμφωνίες με Παγκοσμίου φήμης κατασκευαστές για αντιπροσώπευσή τους και διάθεση των προϊόντων τους στην Κυπριακή αγορά καταφέρνουμε πάντα να προηγούμαστε του ανταγωνισμού και να προσφέρουμε στους καταναλωτές αξιόπιστα και εξελιγμένα προϊόντα.


Είναι πολύ σημαντικό για εμάς αλλά ταυτόχρονα και περισσότερη ευθύνη, το γεγονός ότι εταιρείες παγκοσμίου φήμης μας έχουν εμπιστευθεί για να προωθήσουμε τα προϊόντα τους στην Κυπριακή αγορά.


Q & C

«Η Q&C ιδρύθηκε το 2008 ως εταιρεία παροχής και παροχής υπηρεσιών διανομής νερού στην Ουγγαρία. Από την αρχή, στόχος μας ήταν να βελτιώσουμε τη βιομηχανία νερού για την εγχώρια αγορά. Θέλαμε να παρέχουμε μια καλύτερη και πιο βιώσιμη λύση από τα πλαστικά μπουκάλια νερού μίας χρήσης».

https://www.qcwatercoolers.com/


Θεμοψύκτης Υψηλής Τεχνολογίας ΝΑΝΟ

(Περισσότερα σχετικά με τοφίλτρο σε σύντομο χρόνο!)

TWR

«Η TWR (Terra Water Research) λειτουργεί ένα εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης για να καθορίσει τους καλύτερους τρόπους παροχής υγιούς και καθαρού νερού από διάφορες περιοχές σε όλο τον κόσμο. Με το δικό μας κέντρο ελέγχου της βακτηριολογίας και της βιοχημείας, το TWR είναι σε θέση να πραγματοποιήσει δοκιμές βιολογικής ασφάλειας που ταιριάζει στις ανάγκες καθαρισμού νερού δοκιμάζοντας μολυσματικούς παράγοντες, όπως βακτήρια, ιούς, βαρέα μέταλλα και άλλα».

http://terrawaterresearch.net/


Υψηλής Νανοτεχνολογίας Φίλτρο Νερού

Διαθέτει μία από τις καλύτερες νέες τεχνολογίες φιλτραρίσματος Παγκοσμίως, την τεχνολογία «Electro Positive» με ενσωματωμένη μεμβράνη νανοτεχνολογίας 0.08micron και ανώτερης ποιότητας πεπιεσμένο ενεργό άνθρακα υψηλών προδιαγραφών!

(Περισσότερα σχετικά με τοφίλτρο σε σύντομο χρόνο!)

LIVINGCARE

“Η Living Care Co., Ltd. ανέπτυξε εξοπλισμό επιθεώρησης κυψελών καυσίμου υδρογόνου στον τομέα της νέας και ανανεώσιμης ενέργειας και στη συνέχεια το εφάρμοσε στην Hyundai Motors and KIER (Korea Energy Research Institute). Παραδόθηκε, ανέπτυξε το σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας και υγρασίας χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες όπως θερμοηλεκτρικοί ημιαγωγοί και σωλήνες θερμότητας. Παρέχουμε εξοπλισμό επιθεώρησης θερμοκρασίας μνήμης σε SKHYNIX, SAMSUNG κ.λπ. Επιπλέον, παρέχουμε εξαιρετικά συμπαγή συστήματα ψύξης για καθαριστές νερού χρησιμοποιώντας θερμοηλεκτρικούς ημιαγωγούς στην Coway και την Kuku Electronics ως οικιακές συσκευές. Η Living Care προσπαθεί συνεχώς να κάνει καλύτερα προϊόντα χωρίς να είναι περήφανη ή εφησυχασμένη. Υποσχόμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να γίνουμε μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία, με κορυφαία 21C”.


http://livingcare.co/en/


Θεμοψύκτης Υψηλής Τεχνολογίας LIVINGCARE

(Περισσότερα σχετικά με τον θερμοψύκτη σε σύντομο χρόνο!)


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Λεωφ. Αθαλάσσας 75, 

2012,Στρόβολος

Τηλ. 22375353

E-mail: nic.shop@karmawatercy.com 

Χάρτης Καταστήματος [+]  

ΛΕΜΕΣΟΣ

Αγίας Φυλάξεως 73,

3087,Λεμεσός

Τηλ. 25 355252 

E-mail: lim.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

ΠΑΦΟΣ

Λεωφ. Ελλάδος 38 & Ολύμπου,

8020,Πάφος 

Τηλ. 26222722

E-mail: paf.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 1999-2020 KARMA Water Purification Systems Ltd. All Rights Reserved.

Πνευματική ιδιοκτησία

Αναγνωρίζετε ότι η KARMA Water Purification Systems Ltd κατέχει ή διαθέτει άδεια για όλους τους τίτλους και τα πνευματικά δικαιώματα εντός και του περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Όλοι οι τίτλοι και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας εντός και οποιουδήποτε αδειοδοτημένου περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον Ιστότοπο είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων περιεχομένου και ενδέχεται να προστατεύονται από τους ισχύοντες νόμους και συνθήκες πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας και υπόκεινται σε περιορισμούς χρήσης βάσει αυτών των νόμων ή συνθηκών.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον Ιστότοπο για πληροφορίες και / ή προσωπικούς ή / και εσωτερικούς επιχειρηματικούς σκοπούς και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο των σελίδων αυτού του Ιστότοπου, αλλά μόνο για προσωπική ή / και εσωτερική χρήση της επιχείρησής σας, και υπό την προϋπόθεση ότι διατηρείτε όλα τα πνευματικά δικαιώματα και άθικτες άλλες ειδοποιήσεις ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, μετάδοση, μίσθωση, αντιγραφή ή χρήση του περιεχομένου αυτού του Ιστότοπου για δημόσιους ή εμπορικούς σκοπούς (εκτός από την εσωτερική επιχειρηματική χρήση).

 

Συμφωνείτε ότι δεν θα: (i) χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο για αναπαραγωγή, μετάδοση, προβολή ή διανομή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα σε οποιοδήποτε μέσο ή μέσω οποιασδήποτε μεθόδου χωρίς τη ρητή γραπτή άδεια της KARMA. (ii) αντιγραφή, αποθήκευση, επεξεργασία, αλλαγή, προετοιμασία οποιασδήποτε παράγωγης εργασίας ή τροποποίηση με οποιοδήποτε τρόπο οποιουδήποτε περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο ή (iii) χρησιμοποιήστε τον ιστότοπό μας με οποιονδήποτε τρόπο που παραβιάζει αυτούς τους Όρους.