• KARMA Water

Τι είναι οι ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ ΝΕΡΟΥ και που χρησιμεύουν; Ενημερώσου σωστά!Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι σε αρκετές επιφάνειες δημιουργούνται λευκά στίγματα (άλατα) που αρκετές φορές χρειάζεται συγκεκριμένη διαδικασία για τον καθαρισμό τους. Τα λευκά στίγματα (ή άλατα) δημιουργούνται λόγω της υψηλής σκληρότητας του νερου. Αυτά φαίνονται στη ντουσιέρα, στα είδη υγιεινής, στο νεροχύτη της κουζίνας, στις βρύσες ακόμη και στα μαγειρικά σκεύη, στα πιάτα και τα ποτήρια. Επίσης, άλλο ενδεικτικό του σκληρού νερού είναι ο μειωμένος αφρός σαπουνιού ή απορριπαντικών, τα σκληρά και ξεθωριασμένα ρούχα, δερμα στεγνό και αφυδατωμένο αλλά και μαλλιά σκληρά και θαμπά.

WaterBoss Water Softeners

Δείτε όλους τους αποσκληρυντές εδώ: https://bit.ly/2XK1QtW


Οι αποσκληρυντές νερού (Water Softeners) είναι η μόνη λύση για:

 • Μαλακό νερό στο ντους,

 • Συσκευές και επιφάνειες χωρίς λευκά στίγματα (άλατα),

 • Μαλακά ρούχα μετά την πλύση τους στο πλυντήριο,

 • Προστατασία των μηχανημάτων π.χ πλυντήρια πιάτων & ρούχων,

 • Εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.


ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ (Water Softeners) vs Water Conditioners

Σε γενικές γραμμές και με απλά λόγια, οι αποσκληρυντές νερού είναι οι συσκευές οι οποίες αφαιρούν τα άλατα (σκληρότητα) από το νερό. Οποιεσδήποτε άλλες συσκευές επεξεργάζονται τα άλατα διασπώντας τα ονομάζονται "conditioners" και όχι αποσκληρυντές (softeners). Οι συσκευές Conditioners διασπούν τα άλατα (χωρίς να τα αφαιρούν) με συνέπεια σε κάποιο χρονικό διάστημα, που παραμένει το νερό αποθηκευμένο (π.χ ντεπόζιτα), αυτά να επαναφέρονται στην αρχική τους μορφή.
Σε νερό με υψηλή περιοκτικότητα αλάτων θα πρέπει να τοποθετούνται αποσκληρυντές νερού (softeners) και όχι conditioners.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΣΚΛΗΡΟ" ΝΕΡΟ;

Το σκληρό νερό είναι το νερό το οποίο περιέχει υψηλά επίπεδα μεταλλικών στοιχείων, κυρίως ασβεστίου και μαγνησίου. Το αποτέλεσμα είναι να παρατηρουνται λευκά στίγματα αλάτων στις διάφορες επιφάνειες π.χ είδη υγιεινής, ντουσιέρες κ.α. Γενικά το σκληρό νερό μειώνει τη ζωή των διαφόρων εξαρτημάτων, μηχανημάτων και σωληνώσεων.

ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΝΕΡΟ;

Στην Κύπρο, λόγω της αυξημένης σκληρότητας στο νερό, (υπάρχουν μετρήσεις μέχρι και 700ppm και μαλακό νερό περίπου μέχρι 120ppm), η μόνη λύση είναι οι αποσκληρυντές νερού.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ ΝΕΡΟΥ;
Οι αποσκληρυντές νερού αφαιρούν τα άλατα που υπάρχουν στο νερό ανταλλάσσοντας τα ιόντα μαγνησίου Mg2+ και ασβεστίου Ca2+ με ιοντική ανταλλαγή με το χλωριούχο νάτριο (NaCl). Με τον τρόπο αυτό το νερό μαλακώνει (αφαίρεση αλάτων) με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται υπολείμματα άσπρα στίγματα στις διάφορες επιφάνειες, στις συσκευές και σκεύη, στις σωληνώσεις της υδραυλικής εγκατάστασης ενώ τα ντεπόζιτα και τα μηχανήματα που δουλεύουν με νερό παραμένουν πάντοτε καθαρά.

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ WaterBoss USA
Οι αποσκληρυντές νερού WaterBoss κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Αμερική από την εταιρεία Hague και εισάγονται στην Κύπρο από την εταιρεία KARMA Water. Πρόκειται για είναι το ποιο εξελιγμένο αυτόματο σύστημα αποσκλήρυνσης του νερού, κατάλληλο για επαγγελματική & ιδιωτική χρήση.

WaterBoss Water Softeners

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: NSF, CE

ΕΓΓΥΗΣΗ: 3 & 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

Διαθέτουν:

 • Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο

 • Ασφάλεια διακοπής που αποτρέπει την υπερχείλιση του νερού.

 • Δεν υπάρχει αντικατάσταση των φίλτρων

 • Φίλτρο που ανανεώνεται με απλή αναγέννηση της ρητίνης.

 • Αφαιρεί ιζήματα και μειώνει την σκληρότητα του νερού

 • Απλή και γρήγορη διαδικασία αναγέννησης

 • Πιστοποιημένοι με CE και NSF.

ΩΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΩΝ ΝΕΡΟΥ WaterBoss

 • Απόλυτα ελαφρύ νερό χωρίς ασβέστιο και μαγνήσιο

 • Ξεχάστε τους Λευκούς λεκέδες σε νιπτήρες, μπάνια, τουαλέτα και γύρω από τις βρύσες;

 • Σταματά να βουλώνει το τηλέφωνο του μπάνιου αλλα και των σωληνώσεων

 • Τα σαπούνια και τα απορρυπαντικά κάνουν τουλάχιστον 40% περισσότερο αφρό. 40% λιγότερα χρήματα σε απορρυπαντικά

 • Καλύτερη λειτουργία του θερμοσίφωνα μεγαλώνοντας τη διάρκεια ζωής του.

 • Σταματά τους λεκέδες στα πιάτα ή στις γυάλινες πόρτες της ντουζιέρας.

 • Αποκτάτε υγιέστατα Μαλλιά Νύχια και δέρμα , μέσα σε λίγες ημέρες ,

 • είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο οτι το σκληρό νερό είναι ο Νο1 εχθρός για να αποκτήσουμε ενα απαλό δέρμα και υγιές μαλλιά.

 • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του πλυντηρίου πιάτων και πλυντηρίου ρούχων χωρίς άλατα και φθορές

 • Μαλακότερα ρούχα , καθώς τα άλατα συσσωρεύονται στα ρούχα, οι ίνες χάνουν τη φυσική τους απαλότητα και τα ρούχα αποκτούν σκληρή υφή.


Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα μας εδώ: https://bit.ly/2XK1QtW
ή καλέστε μας στον δωρεάν αριθμό 80 000 880 για πιο άμεση εξυπηρέτηση και ενημέρωση.
111 προβολές0 σχόλια

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Λεωφ. Αθαλάσσας 75, 

2012,Στρόβολος

Τηλ. 22375353

E-mail: nic.shop@karmawatercy.com 

Χάρτης Καταστήματος [+]  

ΛΕΜΕΣΟΣ

Αγίας Φυλάξεως 73,

3087,Λεμεσός

Τηλ. 25 355252 

E-mail: lim.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

ΠΑΦΟΣ

Λεωφ. Ελλάδος 38 & Ολύμπου,

8020,Πάφος 

Τηλ. 26222722

E-mail: paf.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

 • White Facebook Icon
 • White Twitter Icon
 • White Instagram Icon

© 1999-2020 KARMA Water Purification Systems Ltd. All Rights Reserved.

Πνευματική ιδιοκτησία

Αναγνωρίζετε ότι η KARMA Water Purification Systems Ltd κατέχει ή διαθέτει άδεια για όλους τους τίτλους και τα πνευματικά δικαιώματα εντός και του περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Όλοι οι τίτλοι και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας εντός και οποιουδήποτε αδειοδοτημένου περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον Ιστότοπο είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων περιεχομένου και ενδέχεται να προστατεύονται από τους ισχύοντες νόμους και συνθήκες πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας και υπόκεινται σε περιορισμούς χρήσης βάσει αυτών των νόμων ή συνθηκών.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον Ιστότοπο για πληροφορίες και / ή προσωπικούς ή / και εσωτερικούς επιχειρηματικούς σκοπούς και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο των σελίδων αυτού του Ιστότοπου, αλλά μόνο για προσωπική ή / και εσωτερική χρήση της επιχείρησής σας, και υπό την προϋπόθεση ότι διατηρείτε όλα τα πνευματικά δικαιώματα και άθικτες άλλες ειδοποιήσεις ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, μετάδοση, μίσθωση, αντιγραφή ή χρήση του περιεχομένου αυτού του Ιστότοπου για δημόσιους ή εμπορικούς σκοπούς (εκτός από την εσωτερική επιχειρηματική χρήση).

 

Συμφωνείτε ότι δεν θα: (i) χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο για αναπαραγωγή, μετάδοση, προβολή ή διανομή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα σε οποιοδήποτε μέσο ή μέσω οποιασδήποτε μεθόδου χωρίς τη ρητή γραπτή άδεια της KARMA. (ii) αντιγραφή, αποθήκευση, επεξεργασία, αλλαγή, προετοιμασία οποιασδήποτε παράγωγης εργασίας ή τροποποίηση με οποιοδήποτε τρόπο οποιουδήποτε περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο ή (iii) χρησιμοποιήστε τον ιστότοπό μας με οποιονδήποτε τρόπο που παραβιάζει αυτούς τους Όρους.