• KARMA Water

Η επαναστατική συσκευή RUHENS WHP2300 ξεχωρίζει!


Οι θερμοψύκτες νερού έχουν γίνει πλέον απαραίτητοι για όσους χρειάζονται φιλτραρισμένο νερό σε διαφορετικές θερμοκρασίες. Μπορούν να τοποθετηθούν σε κατοικίες, γραφεία, καταστήματα και άλλους επαγγελματικούς χώρους.   

Οι συσκευές είναι κατάλληλα εξοπλισμένες και χρησιμοποιούνται για τη ψύξη και θέρμανση του νερού το οποίο πριν αυτό εισέλθει στη συσκευή επεξεργάζεται από φίλτρα νερού. Η επιλογή των φίλτρων νερού γίνεται με βάση τις απαιτήσεις του καταναλωτή καθώς επίσης λαμβάνοντας υπόψη την ποιόητα του νερού της κάθε περιοχής.Η επαναστατική συσκευή RUHENS WHP2300 ξεχωρίζει!

Αποτελεί ίσως την καλύτερη συσκευή φιλτραρίσματος για το σπίτι, το γραφείο, τον επαγγελματικό σας χώρο.


Δωρεάν ενημέρωση ☎ 80 000 880


Πλεονεκτήματα

💧Άμεσα φιλτραρισμένο νερό, 💧Διαφορετικές θερμοκρασίες - κρύο, κανονικό, χλιαρό, ζεστό, πολύ ζεστό, 💧Εργονομική & κομψή με πλάτος μόνο 18cm, 💧Τεχνολογία αφής (touch screen), 💧Energy saving ECO System, 💧Κλείδωμα ζεστού νερού (Child protection lock system), 💧Ενσωματωμένη λάμπα UV (διάρκεια εφ’όρου ζωής), 💧Αμερικάνικα φίλτρα πιστοποιημένα με NSF της εταιρείας Omnipure USA και μεμβράνη Ultra Filtration RUHENS,

💧Τετραπλό φιλτράρισμα μέχρι και 0.1 micron, χωρίς αφαίρεση των ιχνοστοιχείων του νερού, 💧Κάδος αποθήκευσης από ανοξείδωτο ατσάλι (stainless steel)
Δείτε περισσότερα εδώ https://bit.ly/3eLF2jv


❗❗Πολύ Σημαντικό

Τα φίλτρα μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και να ενωθούν και με την υφιστάμενη βρύση του πόσιμου νερού έτσι ώστε να έχετε φιλτραρισμένο νερό για πλύσιμο φρούτων, λαχανικών και για μαγείρεμα.

---------------------------------- Λόγω της υφιστάμενης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην Κύπρο ως αποτέλεσμα της πανδημίας του COVID19, η εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες της ευκολίες πληρωμής. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.


Τιμή: €650 (από €730). Περιλαμβάνει εγκατάσταση και ΦΠΑ19%. Χρονιαίο Κόστος αλλαγής φίλτρων: €115. Υπηρεσία αλλαγής φίλτρων €15.

Μάθε περισσότερα εδώ: https://bit.ly/3eLF2jv

Για πιο άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση καλέστε μας στον δωρεάν παγκύπριο αριθμό

80 000 880370 προβολές0 σχόλια

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Λεωφ. Αθαλάσσας 75, 

2012,Στρόβολος

Τηλ. 22375353

E-mail: nic.shop@karmawatercy.com 

Χάρτης Καταστήματος [+]  

ΛΕΜΕΣΟΣ

Αγίας Φυλάξεως 73,

3087,Λεμεσός

Τηλ. 25 355252 

E-mail: lim.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

ΠΑΦΟΣ

Λεωφ. Ελλάδος 38 & Ολύμπου,

8020,Πάφος 

Τηλ. 26222722

E-mail: paf.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 1999-2021 KARMA Water Purification Systems Ltd. All Rights Reserved.

Πνευματική ιδιοκτησία

Αναγνωρίζετε ότι η KARMA Water Purification Systems Ltd κατέχει ή διαθέτει άδεια για όλους τους τίτλους και τα πνευματικά δικαιώματα εντός και του περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Όλοι οι τίτλοι και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας εντός και οποιουδήποτε αδειοδοτημένου περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον Ιστότοπο είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων περιεχομένου και ενδέχεται να προστατεύονται από τους ισχύοντες νόμους και συνθήκες πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας και υπόκεινται σε περιορισμούς χρήσης βάσει αυτών των νόμων ή συνθηκών.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον Ιστότοπο για πληροφορίες και / ή προσωπικούς ή / και εσωτερικούς επιχειρηματικούς σκοπούς και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο των σελίδων αυτού του Ιστότοπου, αλλά μόνο για προσωπική ή / και εσωτερική χρήση της επιχείρησής σας, και υπό την προϋπόθεση ότι διατηρείτε όλα τα πνευματικά δικαιώματα και άθικτες άλλες ειδοποιήσεις ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, μετάδοση, μίσθωση, αντιγραφή ή χρήση του περιεχομένου αυτού του Ιστότοπου για δημόσιους ή εμπορικούς σκοπούς (εκτός από την εσωτερική επιχειρηματική χρήση).

 

Συμφωνείτε ότι δεν θα: (i) χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο για αναπαραγωγή, μετάδοση, προβολή ή διανομή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα σε οποιοδήποτε μέσο ή μέσω οποιασδήποτε μεθόδου χωρίς τη ρητή γραπτή άδεια της KARMA. (ii) αντιγραφή, αποθήκευση, επεξεργασία, αλλαγή, προετοιμασία οποιασδήποτε παράγωγης εργασίας ή τροποποίηση με οποιοδήποτε τρόπο οποιουδήποτε περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο ή (iii) χρησιμοποιήστε τον ιστότοπό μας με οποιονδήποτε τρόπο που παραβιάζει αυτούς τους Όρους.