• KARMA Water

Ζεστό ή κρύο νερό; Τα οφέλη των δύο θερμοκρασιών στο σώμα και το δέρμα.

Ενημερώθηκε: 9 Δεκ 2020


Ένας οδηγός για το πώς η κάθε θερμοκρασία σε επωφελεί.


Μπορεί να μας αρέσει να σπάμε τους κανόνες κάποιες φορές, αλλά υπάρχουν μερικές κατευθυντήριες γραμμές που πρέπει να προσπαθούμε να τηρούμε σε ό,τι αφορά την επιλογή μεταξύ κρύου και ζεστού νερού - είτε πρέπει να το πιεις, να κάνεις ντους ή να πλύνεις το πρόσωπό σου.


Αν θέλεις να ενισχύσεις την ρουτίνα περιποίησης προσώπου και του σώματος σου, διάβασε παρακάτω όσα πρέπει να ξέρεις:

Κρύο νερό

Οφέλη ομορφιάς Έχεις σακούλες κάτω από τα μάτια σου; Αυτή είναι μια περίπτωση στην οποία πρέπει να προτιμήσεις το κρύο νερό. Το πλύσιμο του προσώπου σου με δροσερό νερό μπορεί να κάνει το δέρμα σου να ανανεωθεί και να σφίξει, πράγμα που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πρηξίματος. Το κρύο νερό μπορεί επίσης να κλείσει τους πόρους σου, κάτι που κάνει το δέρμα πιο ομοιόμορφο.


Οφέλη για το σώμα Εάν μπορείς να ξεπεράσετε το πρώτο σοκ, το ντους με κρύο νερό μπορεί να έχει πολλά οφέλη για το σώμα και το δέρμα σου. Αυτά περιλαμβάνουν την αύξηση κυκλοφορίας του αίματος, το κάψιμο λίπους (το σώμα σου πρέπει να δουλέψει σκληρότερα για να διατηρήσει την κανονική του θερμοκρασία), τη μείωση του πόνου των μυών μετά από μια προπόνηση και μια υγιή λάμψη.


Ζεστό νερό

Οφέλη ομορφιάς Όταν πρόκειται να πλύνεις το πρόσωπό σου, είναι καλύτερο να προτιμήσεις το χλιαρό νερό. Τα περισσότερα προϊόντα καθαρισμού προσώπου έχουν σχεδιαστεί για να αποδίδουν καλύτερα με ζεστό νερό παρά με κρύο.


Οφέλη για το σώμα Η κατανάλωση ζεστού νερού έχει πολλά οφέλη που δεν θα μπορούσες να έχεις με το παγωμένο νερό. Για αρχή, το ζεστό νερό μπορεί να σε βοηθήσει να "σπάσεις" το φαγητό στο στομάχι σου, το οποίο διευκολύνει την πέψη και μπορεί επίσης να βελτιώσει τις κινήσεις του εντέρου και να ανακουφίσει τη δυσκοιλιότητα. Επίσης, το ζεστό νερό βοηθάει στην απώλεια βάρους (το ζεστό νερό αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος σας, η οποία με τη σειρά της αυξάνει το μεταβολισμό), στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και την εξάλειψη των τοξινών που μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

*Το περιεχόμενο του παρόντος άρθρου, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ιατρικής γνωμάτευσης και κάθε άλλης πληροφορίας που σχετίζεται με την υγεία, είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως μια συγκεκριμένη διάγνωση ή θεραπευτικό πλάνο για κανένα άτομο. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας και των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν, δεν δημιουργεί μια σχέση γιατρού-ασθενή. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.


Πηγή: www.womenonly.gr

43 προβολές0 σχόλια

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Λεωφ. Αθαλάσσας 75, 

2012,Στρόβολος

Τηλ. 22375353

E-mail: nic.shop@karmawatercy.com 

Χάρτης Καταστήματος [+]  

ΛΕΜΕΣΟΣ

Αγίας Φυλάξεως 73,

3087,Λεμεσός

Τηλ. 25 355252 

E-mail: lim.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

ΠΑΦΟΣ

Λεωφ. Ελλάδος 38 & Ολύμπου,

8020,Πάφος 

Τηλ. 26222722

E-mail: paf.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 1999-2021 KARMA Water Purification Systems Ltd. All Rights Reserved.

Πνευματική ιδιοκτησία

Αναγνωρίζετε ότι η KARMA Water Purification Systems Ltd κατέχει ή διαθέτει άδεια για όλους τους τίτλους και τα πνευματικά δικαιώματα εντός και του περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Όλοι οι τίτλοι και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας εντός και οποιουδήποτε αδειοδοτημένου περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον Ιστότοπο είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων περιεχομένου και ενδέχεται να προστατεύονται από τους ισχύοντες νόμους και συνθήκες πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας και υπόκεινται σε περιορισμούς χρήσης βάσει αυτών των νόμων ή συνθηκών.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον Ιστότοπο για πληροφορίες και / ή προσωπικούς ή / και εσωτερικούς επιχειρηματικούς σκοπούς και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο των σελίδων αυτού του Ιστότοπου, αλλά μόνο για προσωπική ή / και εσωτερική χρήση της επιχείρησής σας, και υπό την προϋπόθεση ότι διατηρείτε όλα τα πνευματικά δικαιώματα και άθικτες άλλες ειδοποιήσεις ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, μετάδοση, μίσθωση, αντιγραφή ή χρήση του περιεχομένου αυτού του Ιστότοπου για δημόσιους ή εμπορικούς σκοπούς (εκτός από την εσωτερική επιχειρηματική χρήση).

 

Συμφωνείτε ότι δεν θα: (i) χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο για αναπαραγωγή, μετάδοση, προβολή ή διανομή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα σε οποιοδήποτε μέσο ή μέσω οποιασδήποτε μεθόδου χωρίς τη ρητή γραπτή άδεια της KARMA. (ii) αντιγραφή, αποθήκευση, επεξεργασία, αλλαγή, προετοιμασία οποιασδήποτε παράγωγης εργασίας ή τροποποίηση με οποιοδήποτε τρόπο οποιουδήποτε περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο ή (iii) χρησιμοποιήστε τον ιστότοπό μας με οποιονδήποτε τρόπο που παραβιάζει αυτούς τους Όρους.