• KARMA Water

Εσείς έχετε μηχανή καφέ στο σπίτι ή στο γραφείο; Τότε αυτές οι συμβουλές σας ενδιαφέρουν!


Έχετε μηχανή για καφέ στο σπίτι ή στο γραφείο; Φτιάχνετε τον δικό σας καφέ;

Σίγουρα επιλέγετε τον καφέ που σας αρέσει και τον απολαμβάνετε όποτε εσείς θέλετε οποιανδήποτε ώρα της μέρας!


Η δική σας παρασκευή του αγαπημένου σας ροφήματος στο σπίτι και στο γραφείο είναι πάντα μοναδική. Φτιάξτε ζεστό καφέ φίλτρου, freddo cappuccino, espresso ή ακόμη παγωμένο freddo espresso, cappuccino ή φραπέ. Επιλέγετε τον καλύτερο καφέ αναλόγως των δικών σας προτιμήσεων και ξεκινάτε την δική σας «χημεία» για την δημιουργία ενός απολαυστικού ροφήματος. Είναι μία καθημερινή «τελετουργία» που έχετε καθιερώσει για να σας ξεκουράζει και να σας ανακουφίζει απολαμβάνοντας τον αγαπημένο σας καφέ.


Νερό, νερό και πάλι νερό!

Είναι πολύ σημαντικό, και όπως θα δείτε πιο κάτω, ότι το νερό αποτελεί το μεγαλύτερο ποσοστό ενός ροφήματος καφέ. Η καλή ποιότητα του νερού προστατεύει τόσο τα αρώματα και την γεύση του καφέ όσο και την μηχανή σας.


Ο καφές είναι το νερό του!

Όλοι συμφωνούμε (και οι ειδικοί στην παρασκευή του καφέ, baristas) ότι το νερό παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στην γεύση, τα αρώματα και γενικότερα την ποιότητα του καφέ. Κάθε καφές, είτε αυτός είναι light roast είτε dark roast απελευθερώνει τα δικά του αρώματα και την δική του γεύση, χαρακτηριστικά τα οποία κάνουν την διαφορά σε ένα καλά παρασκευασμένο καφέ. Το νερό είναι το στοιχείο το οποίο θα βοηθήσει τα αρώματα και την γεύση του καφέ να απελευθερωθούν.


Προστασία της καφεμηχανής σας και του ροφήματος

Μετά από αρκετή έρευνα έχετε αποφασίσει να αγοράσετε την ιδανική για εσάς μηχανή του καφέ έτσι ώστε να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ρόφημα. Θα πρέπει όμως να την προστατεύσετε! Οι μηχανές του καφέ, κυρίως λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που ζεσταίνουν το νερό, "υποφέρουν" από την προσκόλληση αλάτων κυρίως ασβεστίου και μαγνησίου τόσο στα εσωτερικά τοιχώματα όσο και στο ντεπόζιτο γεμίσματος νερού. Αυτά τα άλατα προέρχονται κατά το 100% από το νερό και επηρεάζουν τόσο την μηχανή όσο και την παρασκευή του ροφήματος. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η κακή ποιότητα του νερού:

  • Αλλοιώνει την γεύση του καφέ,

  • Επηράζει τα αρώματα του καφέ,

  • Επιβαρύνει την λειτουργία της μηχανής,

  • Μειώνει την ζωή της μηχανής,Οι συμβουλές ενός Barista εστιάζονται σε 2 μοναδικά σημεία που αποτελούν τα συστατικά του ποιοτικού ροφήματος καφέ:
  1. Επιλογή του κατάλληλου καφέ. Αυτό ποικίλει αναλόγως των γευστικών προτιμήσεων του καθενός.

  2. Επιλογή καλής ποιότητας νερού. Η μόνη λύση σε αυτό είναι η τοποθέτηση συγκεκριμένων φίλτρων νερού.


Βάλτε φίλτρο νερού όπως και στις καφετέριες

Στην αγορά υπάρχουν διάφορα φίλτρα νερού τα οποία επιλέγονται αναλόγως των αναγκών του κάθε χρήστη. Στην περίπτωση του καφέ το καλύτερο σύστημα φιλτραρίσματος είναι τα συστήματα Αντίστροφης Όσμωσης . Πρόκειται για οικιακά συστήματα τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως για καλύτερη ποιότητα του πόσιμου νερού στο σπίτι και το γραφείο. Το νερό το οποίο φιλτράρεται με συστήματα αντίστροφης όσμωσης, νοουμένου ότι διαθέτει φίλτρο εμπλουτισμού, κυρίως ασβεστίου & μαγνησίου (σε χαμηλές ποσότητες), είναι το ιδανικότερο για την παρασκευή ροφήματος καφέ.Από τι αποτελείται όμως το αγαπημένο σας ρόφημα;

Εκτός από το είδος του καφέ που επιλέγετε, το μεγαλύτερο ποσοστό ενός ροφήματος καφέ είναι το νερό. Για παράδειγμα για την παρασκευή ενός espresso, η καλύτερη αναλογία, με βάση το Speciality Coffee Association of Europe το (www.scae.com), είναι 0,055 g καφέ προς 1ml νερό. Αντιλαμβανόμαστε όλοι την σημαντικότητα του νερού!


Απολαύστε λοιπόν τον καφέ σας στο σπίτι όπως τον απολαμβάνετε στην καφετέρια. Επιλέξτε το κατάλληλο φίλτρο νερού που θα απογειώσει γευστικά τον καφέ σας ενώ ταυτόχρονα θα προστατεύεται και την μηχανή σας!


Δείτε εδώ τις λύσεις που θα σας προσφέρουν άμεση κάλυψη της ανάγκης σας για πεντακάθαρο νερό στη βρύση σας το οποίο θα χρησιμοποιείτε και στην καφεμηχανή σας!Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Λεωφ. Αθαλάσσας 75, 

2012,Στρόβολος

Τηλ. 22375353

E-mail: nic.shop@karmawatercy.com 

Χάρτης Καταστήματος [+]  

ΛΕΜΕΣΟΣ

Αγίας Φυλάξεως 73,

3087,Λεμεσός

Τηλ. 25 355252 

E-mail: lim.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

ΠΑΦΟΣ

Λεωφ. Ελλάδος 38 & Ολύμπου,

8020,Πάφος 

Τηλ. 26222722

E-mail: paf.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 1999-2021 KARMA Water Purification Systems Ltd. All Rights Reserved.

Πνευματική ιδιοκτησία

Αναγνωρίζετε ότι η KARMA Water Purification Systems Ltd κατέχει ή διαθέτει άδεια για όλους τους τίτλους και τα πνευματικά δικαιώματα εντός και του περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Όλοι οι τίτλοι και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας εντός και οποιουδήποτε αδειοδοτημένου περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον Ιστότοπο είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων περιεχομένου και ενδέχεται να προστατεύονται από τους ισχύοντες νόμους και συνθήκες πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας και υπόκεινται σε περιορισμούς χρήσης βάσει αυτών των νόμων ή συνθηκών.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον Ιστότοπο για πληροφορίες και / ή προσωπικούς ή / και εσωτερικούς επιχειρηματικούς σκοπούς και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο των σελίδων αυτού του Ιστότοπου, αλλά μόνο για προσωπική ή / και εσωτερική χρήση της επιχείρησής σας, και υπό την προϋπόθεση ότι διατηρείτε όλα τα πνευματικά δικαιώματα και άθικτες άλλες ειδοποιήσεις ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, μετάδοση, μίσθωση, αντιγραφή ή χρήση του περιεχομένου αυτού του Ιστότοπου για δημόσιους ή εμπορικούς σκοπούς (εκτός από την εσωτερική επιχειρηματική χρήση).

 

Συμφωνείτε ότι δεν θα: (i) χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο για αναπαραγωγή, μετάδοση, προβολή ή διανομή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα σε οποιοδήποτε μέσο ή μέσω οποιασδήποτε μεθόδου χωρίς τη ρητή γραπτή άδεια της KARMA. (ii) αντιγραφή, αποθήκευση, επεξεργασία, αλλαγή, προετοιμασία οποιασδήποτε παράγωγης εργασίας ή τροποποίηση με οποιοδήποτε τρόπο οποιουδήποτε περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο ή (iii) χρησιμοποιήστε τον ιστότοπό μας με οποιονδήποτε τρόπο που παραβιάζει αυτούς τους Όρους.