"Το ίδιο φιλτραρισμένο νερό

πίνουν και τα παιδιά μας"

female-pours-fresh-filtered-purified-wat

Για το σπίτι, το γραφείο και τον επαγγελματικό σας χώρο

σας προτείνουμε φίλτρα νερού

 

✔ Aπολαμβάνετε πεντακάθαρο και υγιεινό φιλτραρισμένο νερό 

✔ Ποιοτικό νερό όλες τις ώρες

✔ Φιλτραρισμένο νερό για πλύσιμο φρούτων, λαχανικών και για να μαγειρέψετε

 Δεν κουβαλάτε πλαστικές μπουκάλες νερού

 Εξοικονομείτε χρόνο & χρήματα

Τα καλύτερα Φίλτρα νερού στην Κύπρο

Water filters Cyprus. We provide high quality water filters for residential, commercial and industrial applications. We offer a wide range of water filtration and purification products and services as well as specialized products so that we are able to meet even the most demanding needs.

reverse osmosis, carbon filters, ultra filtration, water dispensers for best quality drinking water 

family-drinking-water-fotolia.jpg
water-cooler-adds-to-work-space-cheerful

Θες να τους προσφέρεις

τα καλύτερα

Ξεκινώντας από κρυστάλλινο φιλτραρισμένο νερό

Στο σπίτι

Τα παιδιά μας, η οικογένεια μας θέλουμε να απολαμβάνουν πεντακάθαρο υγιεινό νερό.

Θες να τους παρέχεις

όλες τις ανέσεις

Ξεκινώντας από φιλτραρισμένο υγιεινό και ποιοτικό νερό

Στον χώρο εργασίας

Οι εργαζόμενοι μας θέλουμε να είναι υγιείς και να αποδίδουν καλύτερα.

Για να ξέρετε τι νερό πίνετε, 

σας βοηθάμε να επιλέξετε το καλύτερο φίλτρο νερού

 

Με εμπειρία από το 1999 έχουμε καταφέρει να παρέχουμε στον καταναλωτή τα ωφέλη του καθαρού, κρυστάλλινου νερού με μία σειρά από αξιόπιστα και πιστοποιημένα συστήματα φιλτραρίσματος.

Το ίδιο νερό πίνουν και τα παιδιά μας!

family-water-filtration.jpg

Δεν γνωρίζετε πιο φίλτρο είναι για εσάς;

Σας βοηθάμε να επιλέξετε το καλύτερο!

Διαθέτουμε την λύση φιλτραρίσματος για κάθε περίπτωση και είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε το πιο σωστό σύστημα φιλτραρίσματος αναλόγως των αναγκών σας, για το σπίτι, το γραφείο και την επιχείρησή σας.

Searching Water Filters.jpg

Προτεραιότητα μας, οι πελάτες μας

Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να σε εμπιστεύονται χιλιάδες νοικοκυριά και εταιρείες κύρους από όλη την Κύπρο. Η ευθύνη μας είναι η διατήρηση της άριστης ποιότητας, αξιοπιστία και εμπιστοσύνης τόσο στα προϊόντα μας, όσο και στις υπηρεσίες που παρέχουμε.

bg1.jpg

Τι λένε οι πελάτες μας

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς. οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι τόσο με την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε, όσο και με την ποιότητα του νερού που πίνουν και χρησιμοποιούν. Δείτε τι λένε μερικοί από τους πελάτες μας!

bg1.jpg

Γιώργος Άστρας

Ογκολόγος

American Cancer Center

Αγοράσαμε το RUHENS WHP760 από την KARMA Water και είμαστε υπερευχαριστημένοι και με το μηχάνημα και με την εταιρεία για την άψογη εξυπηρέτηση.

Το νερό είναι εξαιρετικής ποιότητας, χωρίς οσμές.

Στέφανος Γιουκκάς

Μικροβιολόγος

Diagnosis Lab

Ευχαριστώ την εταιρεία KARMA Water για την άψογη εξυπηρέτηση. Έχω το σύστημα αντίστροφης όσμωσης και το νερό που πίνει η οικογένεια μου είναι άριστης ποιότητας.

Tereza Butler

Έχουμε εγκαταστήσει το συστημα αντίστροφης μόσμωσης Ecosoft Pure με φίλτρο εμπλουτισμού ασβεστίου. Πίνουμε το καλύτερο νερό με την βοήθεια της KARMA Water!

Παγκοσμίου Φήμης Κατασκευαστές

Έχουμε καταφέρει να αντιπροσωπεύουμε στην Κύπρο αξιοπιστα και πιστοποιημένα φίλτρα νερού από τους καλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που έχουν εμπιστευτεί την εταιρεία μας.

Industrial Printing

Νο1 σε πωλήσεις

Για να απολαμβάνουν πιο καθαρό και ποιοτικό νερό, οι περισσότεροι πελάτες μας έχουν επιλέξει τα πιο κάτω συστήματα φιλτραρίσματος, για το σπίτι, το γραφείο και τον επαγγελματικό τους χώρο. 

ECO PURE 5 ΣΤΑΔΙΑ + AQUACALCIUM

ECO PURE 5 ΣΤΑΔΙΑ + AQUACALCIUM

DOULTON HCS

DOULTON HCS

HYDRONIX 2 ΣΤΑΔΙΑ Pb1 0.5micron

HYDRONIX 2 ΣΤΑΔΙΑ Pb1 0.5micron

HYDROGUARD Υπερφίλτρανση 0.1-0.01 micron

HYDROGUARD Υπερφίλτρανση 0.1-0.01 micron

Αποσκληρυντής WaterBoss I700 USA

Αποσκληρυντής WaterBoss I700 USA

RUHENS WHP760

RUHENS WHP760

Τα πρόσφατα άρθρα μας για το νερό

Θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό να ενημερωνόμαστε για διάφορα θέματα που αφορούν το νερό. Πολύ ενδιαφέροντα άρθρα για την ποιότητα του νερού, φίλτρα νερού, μεθόδους φίλτρανσης του νερού αλλά και αρκετά "tips" για να απολαμβάνετε το νερό σας στο σπίτι, το γραφείο, την επιχείρηση σας. 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Λεωφ. Αθαλάσσας 75, 

2012,Στρόβολος

Τηλ. 22375353

E-mail: nic.shop@karmawatercy.com 

Χάρτης Καταστήματος [+]  

ΛΕΜΕΣΟΣ

Αγίας Φυλάξεως 73,

3087,Λεμεσός

Τηλ. 25 355252 

E-mail: lim.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

ΠΑΦΟΣ

Λεωφ. Ελλάδος 38 & Ολύμπου,

8020,Πάφος 

Τηλ. 26222722

E-mail: paf.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 1999-2020 KARMA Water Purification Systems Ltd. All Rights Reserved.

Πνευματική ιδιοκτησία

Αναγνωρίζετε ότι η KARMA Water Purification Systems Ltd κατέχει ή διαθέτει άδεια για όλους τους τίτλους και τα πνευματικά δικαιώματα εντός και του περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Όλοι οι τίτλοι και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας εντός και οποιουδήποτε αδειοδοτημένου περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον Ιστότοπο είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων περιεχομένου και ενδέχεται να προστατεύονται από τους ισχύοντες νόμους και συνθήκες πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας και υπόκεινται σε περιορισμούς χρήσης βάσει αυτών των νόμων ή συνθηκών.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον Ιστότοπο για πληροφορίες και / ή προσωπικούς ή / και εσωτερικούς επιχειρηματικούς σκοπούς και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο των σελίδων αυτού του Ιστότοπου, αλλά μόνο για προσωπική ή / και εσωτερική χρήση της επιχείρησής σας, και υπό την προϋπόθεση ότι διατηρείτε όλα τα πνευματικά δικαιώματα και άθικτες άλλες ειδοποιήσεις ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, μετάδοση, μίσθωση, αντιγραφή ή χρήση του περιεχομένου αυτού του Ιστότοπου για δημόσιους ή εμπορικούς σκοπούς (εκτός από την εσωτερική επιχειρηματική χρήση).

 

Συμφωνείτε ότι δεν θα: (i) χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο για αναπαραγωγή, μετάδοση, προβολή ή διανομή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα σε οποιοδήποτε μέσο ή μέσω οποιασδήποτε μεθόδου χωρίς τη ρητή γραπτή άδεια της KARMA. (ii) αντιγραφή, αποθήκευση, επεξεργασία, αλλαγή, προετοιμασία οποιασδήποτε παράγωγης εργασίας ή τροποποίηση με οποιοδήποτε τρόπο οποιουδήποτε περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο ή (iii) χρησιμοποιήστε τον ιστότοπό μας με οποιονδήποτε τρόπο που παραβιάζει αυτούς τους Όρους.