ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΑ
ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΑ WINIX SIGNATURE

 

Ο καθαρός αέρας που εισπνέουμε είναι ζωτικής σημασίας για την ευεξία του οργανισμού μας και την καλή μας διάθεση.

 

Η ποιότητα του αέρα που εισπνέουμε σε εσσωτερικού χώρους, είτε στο σπίτι είτε στον χώρο εργασίας συντείνει στην ομαλή και καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. Τα φίλτρα αέρα βοηθούν στον καθαρισμό του αέρα από διάφοους ρύπους, στερεά, αλλεργιογόνα και ιούς με αποτέλεσμα ο αέρας που αναπνέουμε να είναι υγιεινός και ευεργητικός συντείνοντας έτσι στην καλή μας διάθεση.      

ΑΕΡΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΘΑΡΟΥ ΑΕΡΑ
Γιατί χρειαζόμαστε καθαρό αέρα;

 

Ο καθαρός αέρας είναι πλέον πολύτιμο αγαθό το οποίο συνδέεται με την καλή ποιότητα ζωής τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο και τον επαγγελματικό μας χώρο. Η ατμοσφαιρική ρύπανση, οι καπνοί, οι μυρωδιές, η σκόνη, οι μικροοργανισμοί και άλλα σωματίδια είναι η αιτία για διάφορες αρνητικές επιδράσεις στην καθημερινότητά μας όπως η ατονία, έλλειψη συγκέντρωσης, πονοκεφάλους, άσθμα, κόπωση κ.α. 

ΡΥΠΑΝΣΗ ΑΕΡΑ  
Υπάρχει μέσα στο σπίτι μας

 

Στους εσωτερικούς χώρους η ανακύκλωση του αέρα συνήθως δεν είναι επαρκής με αποτέλεσμα τα μικρόβια να αναπαράγονται και ο εσωτερικός αέρας να μολύνεται. Επίσης, στην περίπτωση που γίνεται ανακύκλωση του αέρα, η σημερινή ατμοσφαιρική ρύπανση και ιδιαίτερα στα αστικά κέντρα, καθιστούν τους ιονιστές αέρα είδος πρώτης ανάγκης.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ
WINIX Signature U450
 

Τα φίλτρα αέρα της WINIX αποτελούν την πλέον αξιόπιστη λύση για καθαρισμό του αέρα σε εσωτερικούς χώρους.

 

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 5 ΣΤΑΔΙΩΝ

Δυναμική Τεχνολογία

 

Το σύστημα καθαρισμού αέρα WINIX U450 Signature διαθέτει 5 στάδια ισχυρού φιλτραρίσματος και συνδυάζει την προηγμένη αντιμικροβιολογική τεχνολογία PlasmaWave™ η οποία διασπά τις οσμές, ιούς, αλλεργιογόνα, χημικούς ατμούς και άλλους ρύπους σε μοριακό επίπεδο και τις εξουδετερώνει. 

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Φρέσκος & Καθαρός Αέρας!

 

Με τη λειτουργία του συστήματος ο αέρας στο χώρο θα χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα, θα είναι υγιεινός χωρίς οποιαδήποτε μολυσματικά σωματίδια. Έτσι, η ποιότητα της ζωής μας θα είναι καλύτερη; απομακρύνονται οι αλλεργίες και βελτιώνονται τα προβλήματα άσθματος.

 

Το καλύτερο φιλτράρισμα 5 σταδίων

Στάδιο 1 

Προφίλτρο το οποίο εγκλωβίζει τα μεγαλύτερα σωματίδια σκόνης, τριχώματος και άλλα σωματίδια.

Στάδιο 2 

Φίλτρο True Hepa το οποίο συγκρατεί μικρότερα σωματίδια που υπάρχουν στον αέρα.

Στάδιο 3

Φίλτρο Ενεργού άνθρακα το οποίο κατακρατά και εξουδετερώνει όλους τους τοξικούς αέριους ρύπους από χημικά προϊόντα, καπνό τσιγάρου, αιθαλομίχλη, νέφος, οσμές από το μαγείρεμα κτλ.
Στάδιο 4 

Προστασία αντιβακτηριακής τεχνολογίας για αποφυγή ανάπτυξης μικροβίων στο εσωτερικό της.
Στάδιο 5 

Τεχνολογία PlasmaWave η οποία εξουδετερώνει τους ιούς, βακτήρια και μύκητες σε μοριακό επίπεδο. Η τεχνολογία Plasma είναι παγκοσμίως ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην εξουδετέρωση των μικροβίων.

Όροι και Προϋποθέσεις

Terms & Conditions   

  • Blogger - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

VISITORS

© 1999 - 2018 KARMA Water Purification Systems Ltd. All rights reserved.