ΦΙΛΤΡΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ
Τα φίλτρα κεντρικής παροχής είναι σημαντικά για προστασία ολόκληρης της υδραυλικής εγκατάστασης των κτιρίων καθώς επίσης και για τα μηχανήματα που χρησιμοποιούν νερό. Τοποθετούνται σε σημείο μετά το ρολόι νερού έτσι ώστε να προστατεύσουν το κτίριο από άμμο, λάσπη, σκουριά και άλλα αιωρούμενα σωματίδια μεγαλύτερα των 25 microns. Η εγκατάσταση των φίλτρων θεωρείται σημαντική έτσι ώστε το νερό που εισέρχεται στο κτίριο να είναι απαλλαγμένο από αιωρούμενα σωματίδια για αποφυγή προβλημάτων όπως κλείσιμο σωληνώσεων ή φθορές στα μηχανήματα π.χ πλυντήρια.

ΦΙΛΤΡΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ

 

Οικιακά και επαγγελματικά περιβλήματα φίλτρων υψηλής αντοχής και μεγάλης διάρκειας.

Είναι ιδανικά για μεμονωμένα κτίρια, πολθκατοικίες και δημόσια κτίρια.

  • Υψηλής ποιότητας περιβλήματα κατασκευασμένα από πιστοποιημένο πολυπροπηλένιο (FDA grade material) 

  • Μεγάλη αντοχή σε χημικά κυρίως χλωρίνη

  • Αντοχή σε καιρικές συνθήκες 

 

Εντός των περιβλημάτων τοποθετούνται ειδικά φίλτρα για κατακράτηση των αιωρούμενων στερεών. Συνήθως χρησιμοπιούμε φίλτρα των 20 ή 25 microns (χιλιοστά του χιλιοστού) τα οποία είναι πιστοποιημένα από τον οργανισμό NSF.

ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ 

 

Το συγκεκριμένο αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο τοποθετείται σε περιπτώσεις όπου μέσα στο νερό υπάρχει υψηλή περιεκτικότητα σε αιωρούμενα στερεα.

 

Παρέχει φίλτρανση μέχρι 5 microns για προστασία τόσο στην υδραυλική εγκατάσταση του κτιρίου όσο και στα μηχανήματα που χρησιμοποιούν νερό.

 

Το σύστημα λειτουργεί με ηλεκτρισμό και αυτοκαθαρίζεται χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε επί πλέον εργασία από τον χρήστη.

SLOPHOS 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ

 

Το Slophos αποτελείται από ένα φίλτρο ιζημάτων για να αποκόπτει τα αιωρούμενα στερεά και ένα φίλτρο από κρυσταλλικού χαλαζία για μείωση των αλάτων που υπάρχουν μέσα στο νερό (σκληρότητα). Τοποθετείται είτε στην κεντρική παροχή για μικρής κλίμακας επεξεργασία είτε μεμονωμένα σε μηχανήματα π.χ πλυντήρια. Σημειώνεται ότι δεν αφαιρεί την σκληρότητα αλλά την επεξεργάζεται. Για πλήρη αφαίρεση της σκληρότητας δείτε περισσότερα στους "Αποσκληρυντές Νερού".

Όροι και Προϋποθέσεις

Terms & Conditions   

  • Blogger - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

VISITORS

© 1999 - 2018 KARMA Water Purification Systems Ltd. All rights reserved.