Water Treatment Cyprus water softeners cyprus
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ | ΝΕΡΟ ΧΡΗΣΗΣ | ΚΤΙΡΙΑ | ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
XzioX 0.35% Διοξείδιο του Χλωρίου σε Υγρή μορφή

 

Η απολύμανση του πόσιμου νερού και του νερού χρήσης είναι πλέον πρωταρχική ανάγκη.

  • Τα ντεπόζιτα νερού καθώς επίσης και η υδραυλική εγκατάσταση των κτιρίων θα πρέπει να συντηρούνται, να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα (1-2 φορές τον χρόνο). Συνήθως, τα ντεπόζιτα χρειάζονται να καθαρίζονται στο εσωτερικό τους από λάσπη η κατακάθια, να βάφονται με ειδική μπογιά και να απολυμαίνονται. 

  • Τα πολυσύχναστα κτίρια (ιδιωτικά και κρατικά) θα πρέπει να έχουν σύστημα συνεχόμενης απολύμανσης.

  • Οι κλινικές, οι χώροι παρασκευής τροφίμων, τα εμφιαλωτήρια και άλλοι "ευαίσθητοι" χώροι θα πρέπει να έχουν σύστημα συνεχόμενης απολύμανσης και να γίνεται καθαρισμός των ντεποζίτων και της υδραυλικής εγκατάστασης συχνά.  

 

Το τμήμα απολυμάνσεων της εταιρείας μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό και την απολύμανση των ντεποζίτων και της υδραυλικής εγκατάστασης ενώ παρέχει υπηρεσίες συνεχόμενης απολήμανσης του νερού σε διάφορους τομείς.  

 

Για την απολύμανση του νερού χρησιμοποιούμε το απολυμαντικό υγρό XzioX 0.35% το οποίο αποτελεί φόρμουλα Διοεξιδίου του Χλωρίου. Είναι εγκεκριμένο από Διεθνής Οργανισμούς και από την Κυπριακή Δημοκρατία.

 

Το XzioX 0.35% είναι σταθεροποιημένης υψηλής καθαρότητας (99,99% ) Διοξείδιο του Χλωρίου και έχει συγκέντρωση 3500 ppm. Παράγεται με την ένωση δύο αντιδραστηρίων υγρών ‘Α’ (χλωριούχο νάτριο) + ‘Β’ (όξινο θειικό νάτριο). Μετά την ανάμειξη των δύο υγρών με το νερό, παράγεται Διοξείδιο του Χλωρίου, υγρής μορφής με αγνότητα 99.9% και παραμένει σταθερό για τουλάχιστον 30 ημέρες, διατηρώντας 99.99% τις βιοκτόνες ιδιότητές του. Αν οι δύο χημικές ουσίες δεν αναμειχθούν μεταξύ τους τότε μπορούν να διατηρηθούν μέχρι και πέντε (5) χρόνια σε σκιερό μέρος χωρίς οποιεσδήποτε αρνητικές επιπτώσεις. 

Δήμοι & Κοινότητες

Το XzioX 0.35% χρησιμοποιείται σε Δήμους και Κοινότητες για την απολύμανση του νερού με άριστα αποτελέσματα. Σε αντίθεση με την κοινή χλωρίνη, το διοξείδιο του χλωρίου δεν έχει οσμή, δεν αφήνει κατάλειπα στο νερό ενώ η δράση του είναι σαφώς μεγαλύτερη και πιο αποτελεσματική.

 

Φρούτα & Λαχανικά

Η αυξημένη συνειδητοποίηση σχετικά με τις απαιτήσεις ασφάλειας των τροφίμων και κυρίως των φρούτων και λαχανικών έχει δημιουργήσει την απαίτηση για ασφαλής μεθόδους διατήρησής τους. Το XzioX 0.35% είναι δραστικό έναντι διαφόρων βακτηριδίων όπως E.Coli, Σαλμονέλλα και Σταφυλόκοκκο. 

 

Κτηνοτροφία 

Το XzioX 0.35% ερεργεί τόσο στην διατήρηση της υγιεινής σε χώρους όπου εκτρέφονται ζώα ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην καλύτερη ανάπτυξη τους. Χρησιμοποιείται σε κτηνοτροφικές μονάδες με άριστα αποτελέσματα.  

Νοσοκομεία

Η συνεχής απολύμανση των συστημάτων νερού όπως υδραυλική εγκατάσταση και κλιματιστικά αποτελούν πλέον σημαντικό παράγοντα για την διατήρηση και διασφάλιση της ανθρώπινης υγείας. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται ο κίνδυνος ανάπτυξης και μετάδοσης του βακτηριδίου της Λεγεωνέλλας.

 

Κτίρια

Το νερό αποτελεί κύρια πηγή ανάπτυξης μολυσματικών ασθενειών κυρίως σε κτίρια των οποίων οι σωληνώσεις και τα ντεπόζιτα νερού βρίσκονται σε κακή κατάσταση. Συνήσταται όπως γίνεται απολύμανση 1 - 2 φορές τον χρόνο έτσι ώστε να μειώνεται ο κίνδυνος ανάπτυξης μολυσματικών μικροοργανισμών που έχουν αρνητικές επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό.

 

Ζυθοποιεία

Η σημασία της υγιεινής, κυρίως όσον αφορά την εξάλειψη των μικροοργανισμών, αποτελεί σημαντικό παράγοντα και θέμα συζήτησης στο στην βιομηχανία παραγωγής ποτών, στην παρασκευή και στην εμφιάλωση αναψυκτικών. Κυρίως για ξέπλυμα και ζεμάτισμα νερού, ξέπλυμα για καπάκια μπουκαλιών και δοχείων.

Χαρτί & Πολτοποίηση

Στην Πολτοποίηση και την παραγωγή χαρτιού χρησιμοποιούν μεγάλες ποσότητες νερού κατά τη διαδικασία παραγωγής. Κατά την κατεργασία των πρώτων υλών είναι απαραίτητη η απομάκρυνση και ο έλεγχος των ακαθαρσιών που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ποιότητα του προϊόντος ή αύξηση του κόστους συντήρησης.

Γεωργία

Η καλή ποιότητα του νερού που χρησιμοποιείται για άρδευση είναι απαραίτητη για την απόδοση των καλλιεργειών, την διατήρηση της παραγωγικότητας του εδάφους και την προστασία του περιβάλλοντος. Πηγές νερού άρδευσης και οι μεθόδοι άρδευσης παρουσιάζουν διαφορετικούς κινδύνους που σχετίζονται με παθογόνες μολύνσεις.

Replacement Filter Cartridges & Membranes

Όροι και Προϋποθέσεις

Terms & Conditions   

  • Blogger - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

VISITORS

© 1999 - 2018 KARMA Water Purification Systems Ltd. All rights reserved.