ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΧΖΙΟΧ 0.35% Διοξείδιο του Χλωρίου

 

Το τμήμα απολυμάνσεων της εταιρείας μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό και την απολύμανση των ντεποζίτων και της υδραυλικής εγκατάστασης ενώ παρέχει υπηρεσίες συνεχόμενης απολύμανσης του νερού σε διάφορους τομείς.  

 

Για την απολύμανση του νερού χρησιμοποιούμε το απολυμαντικό υγρό XzioX 0.35% το οποίο αποτελεί φόρμουλα Διοεξιδίου του Χλωρίου. Είναι εγκεκριμένο από Διεθνής Οργανισμούς και από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Τι είναι το XZIOZ 0.35%; 

Το XzioX 0.35% είναι σταθεροποιημένης υψηλής καθαρότητας (99,99% ) Διοξείδιο του Χλωρίου και έχει συγκέντρωση 3500 ppm. Παράγεται με την ένωση δύο αντιδραστηρίων υγρών ‘Α’ (χλωριούχο νάτριο) + ‘Β’ (όξινο θειικό νάτριο). Μετά την ανάμειξη των δύο υγρών με το νερό, παράγεται Διοξείδιο του Χλωρίου υγρής μορφής με καθαρότητα 99.99%. Μετά την παρασκευή του παραμένει σταθερό για τουλάχιστον 30 ημέρες, διατηρώντας 99.99% τις βιοκτόνες ιδιότητές του. Αν οι δύο χημικές ουσίες δεν αναμειχθούν μεταξύ τους τότε μπορούν να διατηρηθούν μέχρι και πέντε (5) χρόνια σε σκιερό, δροσερό και χωρίς υγρασία μέρος χωρίς οποιεσδήποτε αρνητικές επιπτώσεις. 

Η πρόληψη είναι πάντα
η καλύτερη λύση κατά των παθογόνων

ΧΖΙΟΧ 0.35% Διοξείδιο του Χλωρίου

 

Η απολύμανση του πόσιμου νερού και του νερού χρήσης είναι πλέον πρωταρχική ανάγκη.

  • Τα ντεπόζιτα νερού καθώς επίσης και η υδραυλική εγκατάσταση των κτιρίων θα πρέπει να συντηρούνται, να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα (1-2 φορές τον χρόνο). Συνήθως, τα ντεπόζιτα χρειάζονται να καθαρίζονται στο εσωτερικό τους από λάσπη η κατακάθια, να βάφονται με ειδική μπογιά και να απολυμαίνονται. 

  • Τα πολυσύχναστα κτίρια (ιδιωτικά και κρατικά) θα πρέπει να έχουν σύστημα συνεχόμενης απολύμανσης.

  • Οι κλινικές, οι χώροι παρασκευής τροφίμων, τα εμφιαλωτήρια και άλλοι "ευαίσθητοι" χώροι θα πρέπει να έχουν σύστημα συνεχόμενης απολύμανσης και να γίνεται καθαρισμός των ντεποζίτων και της υδραυλικής εγκατάστασης συχνά.  

 

Το τμήμα απολυμάνσεων της εταιρείας μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό και την απολύμανση των ντεποζίτων και της υδραυλικής εγκατάστασης ενώ παρέχει υπηρεσίες συνεχόμενης απολήμανσης του νερού σε διάφορους τομείς.  

 

Για την απολύμανση του νερού χρησιμοποιούμε το απολυμαντικό υγρό XzioX 0.35% το οποίο αποτελεί φόρμουλα Διοεξιδίου του Χλωρίου. Είναι εγκεκριμένο από Διεθνής Οργανισμούς και από την Κυπριακή Δημοκρατία.

 

Το XzioX 0.35% είναι σταθεροποιημένης υψηλής καθαρότητας (99,99% ) Διοξείδιο του Χλωρίου και έχει συγκέντρωση 3500 ppm. Παράγεται με την ένωση δύο αντιδραστηρίων υγρών ‘Α’ (χλωριούχο νάτριο) + ‘Β’ (όξινο θειικό νάτριο). Μετά την ανάμειξη των δύο υγρών με το νερό, παράγεται Διοξείδιο του Χλωρίου, υγρής μορφής με αγνότητα 99.9% και παραμένει σταθερό για τουλάχιστον 30 ημέρες, διατηρώντας 99.99% τις βιοκτόνες ιδιότητές του. Αν οι δύο χημικές ουσίες δεν αναμειχθούν μεταξύ τους τότε μπορούν να διατηρηθούν μέχρι και πέντε (5) χρόνια σε σκιερό μέρος χωρίς οποιεσδήποτε αρνητικές επιπτώσεις. 

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΔΗΜΟΙ & ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

ΚΤΙΡΙΑ

ΧΩΡΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΑ

ΧΑΡΤΙ & ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Λεωφ. Αθαλάσσας 75, 

2012,Στρόβολος

Τηλ. 22375353

E-mail: nic.shop@karmawatercy.com 

Χάρτης Καταστήματος [+]  

ΛΕΜΕΣΟΣ

Αγίας Φυλάξεως 73,

3087,Λεμεσός

Τηλ. 25 355252 

E-mail: lim.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

ΠΑΦΟΣ

Λεωφ. Ελλάδος 32,

8020,Πάφος 

Τηλ. 26222722

E-mail: paf.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 1999-2020 KARMA Water Purification Systems Ltd. All Rights Reserved.