Για φίλτρα νερού η KARMA Water είναι η 1η σου επιλογή.

January 20, 2018

 

Για το φιλτράρισμα του νερού που πίνουμε και χρησιμοποιούμε, επιλέγουμε πάντα επαγγελματίες. Επιλέγουμε εταιρείες που προσφέρουν αξιόπιστα και πιστοποιημενα φίλτρα νερού, για να ξέρουμε τι νερό πίνουμε!

 

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία KARMA Water Purification Systems αποτελεί Κυπριακή εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται σε όλη την ελεύθερη Κύπρο. 

 

Από το 1999 δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της επεξεργασίας του νερού υπό την επωνυμία KARMA Water ενώ το 2006 συστάθηκε εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία KARMA Water Purification Systems Ltd.

 

ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία μας ασχολείται με τον Σχεδιασμό, Εμπορία, Συναρμολόγηση και Εγκατάσταση συστημάτων επεξεργασίας νερού και με τις Απολυμάνσεις Νερού.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το προσωπικό της εταιρείας μας αποτελείται από καταρτισμένα άτομα με ακαδημαϊκά και τεχνικά προσόντα  με εξειδίκευση στον τομέα της ποιότητας του νερού. 

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προσφέρουμε μια ευρεία σειρά προϊόντων και υπηρεσιών καθαρισμού του νερού καθώς επίσης και εξειδικευμένα προϊόντα προσφέροντας έτσι ικανοποιητικές και προσιτές λύσεις στους καταναλωτές. 

 

Αντιπροσωπεύουμε εταιρείες παγκοσμίου φήμης ενώ τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένα από διεθνής οργανισμούς πιστοποίησης.

 

ΦΗΜΗ & ΠΕΛΑΤΕΙΑ

Αρχικά η φήμη και η πελατεία της εταιρείας μας δημιουργήθηκε κυρίως από συστάσεις υφιστάμενων πελατών μας ενώ σήμερα το πελατολόγιο της εταιρείας συνεχίζει να αυξάνεται λόγω της φήμης της εταιρείας μας. 

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ 

Τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένα από διεθνής οργανισμούς πιστοποίησης όπως ο NSF και WQA. Επίσης, η εταιρεία μας από το 2013 είναι πιστοποιημένη κατά ISO:9001 2008 για:

 

"Σχεδιασμό, Εμπορία, Συναρμολόγηση και Εγκατάσταση συστημάτων 

επεξεργασίας νερού και Απολυμάνσεις Νερού".

 

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα οφέλη του καθαρού και ποιοτικού νερού στους πελάτες μας. Μέλημά μας είναι να προσφέρουμε την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας μέσω των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε. Θεωρούμε ότι η εξυπηρέτηση μετά την πώληση είναι ένα από τα βασικά στοιχεία μίας εταιρείας και για τον λόγο αυτό δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση. 

 

Επίσης, το στοίχημα που θέλουμε να κερδίζουμε καθημερινά είναι να εξακολουθούμε να ηγούμαστε στον τομέα της επεξεργασίας του νερού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΕΣ ΝΕΡΟΥ - Η νέα τάση για ζεστό και κρύο φιλτραρισμένο νερό

August 6, 2019

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload