Με ποιόν τρόπο το παγωμένο νερό συμβάλλει στην απώλεια κιλών;

August 18, 2017

 

Όλοι γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια της δίαιτας, είναι απαραίτητο να πίνουν πολύ νερό, καθώς επιταχύνει την διαδικασία και καθαρίζει τον οργανισμό.

 

Όμως όσο πιο κρύο είναι, τόσο καλύτερα! Ο λόγος είναι, διότι η χαμηλή θερμοκρασία του νερού, θα κάνει τον οργανισμό να δουλέψει περισσότερο, προκειμένου να την εξισορροπήσει με τη δική του.

 

Επομένως, οι καύσεις επιταχύνονται ακόμα περισσότερο και τα κιλά φεύγουν ακόμα πιο γρήγορα. Όπως αναφέρει σχετική έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, για την επεξεργασία ενός ποτηριού με παγωμένο νερό, ο οργανισμός καταναλώνει 7 θερμίδες.

 

Αν λοιπόν πίνετε 10 ποτήρια παγωμένου νερού, μέσα σε μια εβδομάδα, ο οργανισμός σας θα προβεί σε έξτρα καύσεις, οι οποίες αντιστοιχούν σε σχεδόν 500 θερμίδες, χωρίς να κάνετε δίαιτα ή να γυμναστείτε.

 

Μια ακόμα χρήσιμη συμβουλή σχετικά με την κατανάλωση του νερού, είναι το να πίνετε δυο ποτήρια (500ml), πριν από κάθε γεύμα, καθώς αυτό θα οδηγήσει στην απώλεια επιπλέον δυο κιλών σε διάστημα δυο εβδομάδων, σε περίπτωση που ακολουθείτε δίαιτα χαμηλών θερμίδων.

 

Με αυτόν τον τρόπο, θα νιώθετε περισσότερο χορτάτοι και θα τρώτε λιγότερο, μέσα στη μέρα.

 

ΠΗΓΗ: E-Radio.gr Life 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΕΣ ΝΕΡΟΥ - Η νέα τάση για ζεστό και κρύο φιλτραρισμένο νερό

August 6, 2019

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload