ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΕΣ ΝΕΡΟΥ - Η νέα τάση για ζεστό και κρύο φιλτραρισμένο νερό

August 6, 2019

 

Οι θερμοψύκτες νερού έχουν γίνει πλέον απαραίτητοι για όσους χρειάζονται φιλτραρισμένο ζεστό και κρύο νερό. Μπορούν να τοποθετηθούν σε κατοικίες, γραφεία, καταστήματα και άλλους επαγγελματικούς χώρους.   

 

Οι συσκευές είναι κατάλληλα εξοπλισμένες και χρησιμοποιούνται για τη ψύξη και θέρμανση του νερού το οποίο πριν αυτό εισέλθει στη συσκευή επεξεργάζεται από φίλτρα νερού. Η επιλογή των φίλτρων νερού γίνεται με βάση τις απαιτήσεις του καταναλωτή καθώς επίσης λαμβάνοντας υπόψη την ποιόητα του νερού της κάθε περιοχής.

 

Συνεπώς, το κυριότερο και το πιο σημαντικό είναι η σωστή επιλογή των φίλτρων που θα πρέπει να τοποθετηθούν έτσι ώστε ο θερμοψύκτης να προσφέρει στον καταναλωτή την καλύτερη ποιότητα νερού. Επίσης, σε περιπτώσεις όπου η τροφοδοσία του θερμοψύκτη γίνεται από ντεπόζιτο αποθήκευσης νερού, το μόνο σύστημα το οποίο θα πρέπει να τοποθετείται είναι η αντίστροφη όσμωση, λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας ή άλλο σύστημα ανάλογου φιλτραρίσματος και ανάλογης αποτελεσματικότητας.

 

 

Στην αγορά υπάρχουν διάφοροι θερμοψύκτες νερού όπου ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει αναλόγως των αναγκών του. Οι εταιρείες που προμηθεύουν τους θερμοψύκτες θα πρέπει να ενημερώνουν τους καταναλωτές σχετικά με την απόδοση των προιόντων τους καθώς επίσης και για τις εγγυήσεις που δίνονται. 

 

Κατηγορίες Θερμοψυκτών RUHENS

  • Ηλεκτρονικοί Θερμοψύκτες

Οι ηλεκτρονικοί θερμοψύκτες ουσιαστικά λειτουργούν με οθόνες αφής. Όλες οι επιλογές π.χ ζεστό ή κρύο νερό, γίνονται με το άγγιγμα στην οθόνη λειτουργίας. Επίσης υπάρχει επιλογή θερμοκρασίας και επιλογή ποσότητας του νερού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Χειροκίνητοι Θερμοψύκτες 

Πρόκειται για θερμοψύκτες νερού οι οποίοι λειτουργούν χειροκίνητα. Το νερό βγαίνει από τον θεμοψύκτη με το πάτημα κομβίου, ζεστό ή κρύο ενώ δεν υπάρχουν πολλές δυνατότητες ρύθμίσεων π.χ θερμοκρασίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΕΣ ΝΕΡΟΥ - Η νέα τάση για ζεστό και κρύο φιλτραρισμένο νερό

August 6, 2019

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload