Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες οι οποίες διασφαλίζουν την ποιότητα του πόσιμου νερού και του νερού για άλλες χρήσεις π.χ νερό ντεποζίτου κτλ. Ο επαγγελματισμός, η εμπειρία και το εξειδικευμένο προσοντούχο προσωπικό μας, δίνει στην εταιρεία μας την δυνατότητα να παρέχει αξιόπιστες συμβουλές και οικονομικές λύσεις  για την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων αναλόγως των αναγκών του κάθε πελάτη μας. 

Συμβουλευτικές
Υπηρεσίες

 

Οι επαγγελματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες είναι καθοριστικές για την επίλυση των διαφόρων προβλημάτων που παρουσιπάζονται σχετικά με την ποιότητα του νερού. Είμαστε πάντοτε ενημερωμένοι για τις καινούργιες τεχνολογίες νερού έτσι ώστε να διατηρούμε τις υπηρεσίες μας σε υψηλά επίπεδα.  Η ποιότητα του νερού αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα υγειηνής.

Διαχείριση
Ποιότητας

 

Ο έλεγχος και η διατήρηση της ποιότητας του νερού τόσο σε μικρές εγκαταστάσεις όσο και σε πολυσύχναστα κέντρα θα πρέπει να γίνεται συστηματικά. Η εταιρεία KARMA Water παρέχει υπηερσίες συνεχούς ελέγχου της ποιότητας σε διάφορες εταιρείες και επιχειρήσεις αλλά κυρίως σε ιδιωτικά νοσοκομεία, Δήμους, Κοινότητες και πολυσύχναστους χώρους.

Λεγεωνέλλα

Έλεγχος & Προστασία

 

Η νόσος των Λεγεωναρίων είναι μία μορφή πνευμονίας η οποία προκαλείται από το βακτηρίδιο της Λεγεωνέλλας. Το βακτηρίδιο αναπτύσσεται κυρίως στο νερό, σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες. Έτσι, θα πρέπει να γίνονται συνεχείς ελέγχοι και διατήρηση των συστημάτων νερού π.χ υδραυλική έγκατάσταση και κλιματιστικά σε καλή κατάσταση.

 

Έλεγχος Ποιότητας

 

Όταν η ποιότητα του νερού το καθιστά ακατάλληλο για χρήση ή πόση, γίνονται οι απαραίτητες διαδικασίες και τοποθετούνται τα κατάλληλα συστήματα για δραστική αντιμετώπιση του προβλήματος.

 

Μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις νερού από διαπιστευμένους συνεργάτες.

Εγκαταστάσεις

 

Το συνεργείο εγκαταστάσεων της εταιρείας μας αποτελείται από εκπαιδευμένους και εξειδικευμένους υδραυλικούς, οι οποίοι εργάζονται με την καθοδήγηση και τις οδηγείες της εταιρείας μας.

 

Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις και επιδιορθώσεις συστημάτων επεξεργασίας νερού.

 

Όροι και Προϋποθέσεις

Terms & Conditions   

  • Blogger - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

VISITORS

© 1999 - 2018 KARMA Water Purification Systems Ltd. All rights reserved.