top of page
  • Εικόνα συγγραφέαKARMA Water

Στην Κύπρο Εταιρείες Φίλτρων Νερού Παγκοσμίου Φήμης, από την KARMA Water

Δεν έχουμε ανακαλύψει εμείς τα φίλτρα, αλλά εταιρείες παγκοσμίου φήμης έχουν ανακαλύψει και εμπιστεύθηκαν την εταιρεία μας για προώθηση των προϊόντων τους στην Κυπριακή αγορά.


Με εμπειρία από το 1999 προσφέρουμε αξιόπιστα και πιστοποιημένα φίλτρα νερού για το σπίτι, το γραφείο, τον επαγγελματικό σας χώρο. Η εμπειρία μας, η εξειδίκευση μας, ο επαγγελματισμός μας, καθώς επίσης και η στόχευση μας στην παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, μας έχουν βοηθήσει να δημιουργήσουμε μία άριστη εταιρική εικόνα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, τόσο προς τους πελάτες μας όσο και προς τους προμηθευτές μας.


Είναι πολύ σημαντικό για εμάς αλλά ταυτόχρονα και περισσότερη ευθύνη, το γεγονός ότι εταιρείες παγκοσμίου φήμης μας έχουν εμπιστευθεί για να προωθήσουμε τα προϊόντα τους στην Κυπριακή αγορά. Πρόκειται για εταιρείες οι οποίες διαθέτουν δικά τους τμήματα έρευνας και ανάπτυξης, κατασκευαστικά τμήματα, τμήματα προώθησης κ.α, ενώ δραστηριοποιούν χιλιάδες εργαζομένους. Είναι εταιρείες εμπιστοσύνης που με τα προϊόντα τους παρέχουν στην παγκόσμια αγορά τα οφέλη του φιλτραρισμένου νερού μέσα από τα αξιόπιστα και πιστοποιημένα φίλτρα νερού.


Εταιρείες / Επωνυμίες προιόντων που προωθούμε στην Κύπρο


Hydronix: Μία από τις μεγαλύτερες Αμερικάνικες εταιρείες κατασκευής φίλτρων νερού.


Ecosoft: Η μεγαλύτερη Ουκρανική κατασκευάστρια εταιρεία φίλτρων νερού. Έχει εξαγοραστεί πρόσφατα από την BWT η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρεία φίλτρων νερού στην Ευρώπη.


Doulton: Πρόκειται για επωνυμία της Αγγλικής εταιρείας Fairey Ceramics η οποία είναι η 1η εταιρεία που έχει κατασκευάσει φίλτρα κεραμικής τεχνολογίας από το 1826.


Hague: Από το 1960 η εταιρεία Hague κατασκευάζει αποσκληρυντές νερού στην Αμερική. Τα προϊόντα της, οικιακά και επαγγελματικά, είναι τόσο αξιόπιστα που δίνουν εγγύηση μέχρι κα 10 χρόνια.


Wonbong: Η μεγαλύτερη Κορεάτικη εταιρεία κατασκευής θερμοψυκτών νερού από το 1991 ενώ εξάγει σε περισσότερες από 60 χώρες.


WaterBoss: Αμερικάνικοι αποσκληρυντές νερού οικιακής χρήσης. Αξιόπιστοι και πιστοποιημένοι με μέχρι και 10 χρόνια εγγύηση από τον κατασκευαστή.


KXTechnologies: Αμερικάνικη εταιρεία παγκοσμίου φήμης η οποία από το 1989 κατασκευάζει φίλτρα πεπιεσμένου ενεργού άνθρακα. Διαθέτει εκατοντάδες διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορικά σήματα σε προσαρμοσμένες τεχνολογίες και συστήματα φιλτραρίσματος. Θεωρείται μία από τις καλύτερες εταιρείες στον κόσμο.


Omnipure: Η Omnipure Filter Co. ιδρύθηκε το 1970 από τον William Reid μηχανικό, ο οποίος σχεδίασε και δημιούργησε το πρώτο inline φίλτρο νερού μίας χρήσης. Με πολλές πιστοποιήσεις και ευρεσιτεχνίες θεωρείτε μία από τις καλύτερες εταιρείες στον κόσμο.

Biocera: Κορεάτικη εταιρεία με ιδρυτή τον Dr. Jeon η οποία από το 1984 κατασκευάζει βιοκεραμικά φίλτρα με αντιοξειδοτικές και αλκαλυκές ιδιότητες.


DOW Filmtec: Η FilmTec Corporation ήταν μια αμερικανική εταιρεία που ιδρύθηκε στη Μινεσότα το 1977 και ειδικεύτηκε στην κατασκευή των τότε σύνθετων μεμβρανών που χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές επεξεργασίας νερού. Τον Αύγουστο του 1984, η εταιρεία εξαγοράστηκε από την Dow Chemical Company.


Polaris Scientific: Επωνυμία της Αμερικάνικης εταιρείας Hydronix. Πρόκειται για αξιόπιστες λάμπες υπεριώδους ακτινοβολίας (UV).

XzioX: Διοξείδιο του Χλωρίου σταθεροποιημένης υψηλής καθαρότητας (99,99% ) σε υγρή μορφή και έχει συγκέντρωση 3500 ppm. Κατασκευάζεται στην Αγγλία από την εταιρεία IWS.


Winix: Η εταιρεία WINIX της Νότιας Κορέας, ιδρύθηκε το 1973 και αναπτύσσει, παράγει και παρέχει βιώσιμες και καινοτόμες λύσεις για την επεξεργασία νερού και αέρα για το σπίτι και το γραφείο σας.


Είμαστε σίγουροι ότι προωθούμε στην Κυπριακή αγορά αξιόπιστα προιόντα και παρέχουμε στον Κύπριο καταναλωτή τα οφέλη του καθαρού πόσιμου νερού στο σπίτι, το γραφείο, τον επαγγελματικό του χώρο.


Το ίδιο νερό πίνουν και τα παιδιά μας!


KARMA Water Purification

με εμπειρία από το 1999


99 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page