top of page
  • Εικόνα συγγραφέαKARMA Water

Matrikx, γνωρίστε τα καλύτερα φίλτρα άνθρακα παγκοσμίως!

"O κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής φίλτρων ενεργού άνθρακα"

Στην Κύπρο θα βρείτε τα αυθεντικά φίλτρα Matrikx, της KX Technologies στην KARMA Water σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο και σε επιλεγμένους μεταπωλητές

KX Technologies

Για πάνω από 30 χρόνια, η KX Technologies παρέχει μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα που θέτουν τη γραμμή για τον υπόλοιπο κλάδο σε παγκόσμιο επίπεδο. Όταν επιλέγετε την KX, αποκτάτε πρόσβαση σε πρωτοποριακή, κορυφαία τεχνολογία που προσφέρει κορυφαία απόδοση στην κατηγορία της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί καταναλωτές και εταιρείες σε όλο τον κόσμο επιλέγουν την KX ως επιστήμη πίσω από το καλύτερο νερό τους.


Η KX Technologies έχει κερδίσει τη φήμη της παρέχοντας μοναδικές, καινοτόμες λύσεις για ορισμένους από τους κορυφαίους κατασκευαστές του κόσμου. "Πουλάμε περισσότερα φίλτρα άνθρακα σε περισσότερους ΚΑΕ από οποιονδήποτε στον κόσμο".


"Ως κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής άνθρακα φιλτραρίσματος και ειδικών μέσων, συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας από την πρώτη μέρα για να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε τις λύσεις φιλτραρίσματος. Λειτουργούμε εντός του χρονικού πλαισίου και του προϋπολογισμού τους, μοιράζοντας την πνευματική μας ιδιοκτησία και 30 χρόνια εμπειρίας".



ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ

"Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις εξόρυξης στον κόσμο για την παραγωγή φίλτρων ενεργού άνθρακα. Η εγκατάσταση μας είναι εξοπλισμένη για να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τυπικών και προσαρμοσμένων διαμέτρων, με μήκη διαθέσιμα για να ταιριάζουν σχεδόν σε οποιαδήποτε εφαρμογή φίλτρου".


Όλα τα φίλτρα άνθρακα κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας υλικά συμβατά με το FDA και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εφαρμογές πόσιμου νερού, καθώς και για βιομηχανικές, επισιτιστικές και εμπορικές εφαρμογές.


Θα βρείτε προϊόντα από την KX Technologies σε χρήση σε όλο τον κόσμο. Για να υποστηρίξει αυτήν την ισχυρή ζήτηση για τα προϊόντα, η KX διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής στο West Haven, το CT USA και τη Σιγκαπούρη. Η μονάδα στη Σιγκαπούρη είναι μία από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις εξώθησης στερεάς κατάστασης στον κόσμο που παράγουν φίλτρα ενεργού άνθρακα και και οι δύο εγκαταστάσεις KX στελεχώνονται από μία καλά εκπαιδευμένη και πολύ έμπειρη ομάδα κατασκευής. Τα μέλη της ομάδας διασφαλίζουν ότι κάθε φάση παραγωγής, από τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας έως τον τελικό έλεγχο, βελτιστοποιείται για την αποτελεσματικότητα και τα προϊόντα που παράγονται πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και απόδοσης.


ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη της KX Technologies και οι προηγμένες δυνατότητες παραγωγής μας καθιστούν τον ιδανικό πόρο φιλτραρίσματος για κατασκευαστές γνήσιου εξοπλισμού (OEM) παγκοσμίως.


"Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, από προσωπική χρήση έως εμπορικά και βιομηχανικά φίλτρα".


Τα φίλτρα MATRIKX® έφεραν επανάσταση στο φιλτράρισμα νερού όταν ξεκίνησε το πρώτο μπλοκ ενεργού άνθρακα (Carbon Block) το 1996. Για δεκαετίες από τότε, το MATRIKX® έχει κερδίσει φήμη για την καινοτομία της. Η τελευταία ανακάλυψη είναι η τεχνολογία καταλυτικού άνθρακα υψηλής απόδοσης. Η MATRIKX® με υπερηφάνεια ανακοινώνει την προσθήκη μείωσης χλωραμίνης σε όλη την τυπική γκάμα των νέων και βελτιωμένων μπλοκ άνθρακα MATRIKX®.


Τι νέο υπάρχει και βελτιώθηκε;

  • 50% περισσότερη ικανότητα κατά του χλωρίου

  • Ηγετική ικανότητα μείωσης χλωραμίνης


Τι παραμένει αμετάβλητο;

Η δέσμευση για την ποιότητα:

  • 100% ενεργός άνθρακας από κέλυφος καρύδας

  • Η απόδοση επικυρώνεται από ανεξάρτητα εργαστήρια

  • Κατασκευάζεται σε πιστοποιημένη εγκατάσταση ISO 9001 & 14001

  • Πιστοποιημένο για την αειφορία από το WQA - S-803

  • Πιστοποιημένο από NSF και WQA για ασφάλεια υλικών

  • Προσαρμογή Καλιφόρνια 65 (California Prop. 65 Compliant)


Πιστοποίηση βιωσιμότητας WQA

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης Αειφορίας WQA είναι το πρώτο του είδους του στη βιομηχανία επεξεργασίας πόσιμου νερού. Το σήμα πιστοποίησης βιωσιμότητας WQA επαληθεύει σε διανομείς, εμπόρους, εμπόρους λιανικής και καταναλωτές ότι ένα προϊόν επεξεργασίας πόσιμου νερού έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με αναγνωρισμένα βιομηχανικά πρότυπα για βέλτιστες πρακτικές περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.



 
425 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page