top of page
  • Εικόνα συγγραφέαKARMA Water

Η συνήθεια που χρειαζόμαστε για καλύτερη υγεία. Η διάσημη διαιτολόγος Brigitte Zeitlin μας πρετείνει


Φίλτρα νερού Κύπρος KARMA water purification

Η διάσημη διαιτολόγος Brigitte Zeitlin μας προτείνει μια συνήθεια για καλύτερη υγεία και θεαματικά αποτελέσματα στον οργανισμό μας. Δεν είναι άλλη από το να καταναλώνουμε νερό, αμέσως μετά το ξύπνημα μας.


«Το νερό αποτελεί ένα βασικό θρεπτικό συστατικό, που σημαίνει ότι το σώμα μας το απαιτεί κι επομένως μιας και δεν μπορεί να το δημιουργήσει, χρειάζεται να το πάρουμε από την διατροφή μας» μας εξηγεί η διαιτολόγος.


Από 6 εώς 8 λίτρα πρέπει να καταναλώνουμε καθημερινώς, και μάλιστα να μην είναι ανθρακούχο, καθώς μας δίνει μας ψευδή αίσθηση κορεσμού και χάνουμε σημαντικά γεύματα.


Δείτε μερικά από τα ωφέλη του να πίνουμε νερό κάθε μέρα:


Βελτιώνει την εγκεφαλική μας λειτουργία

Έχει παρατηρηθεί πως σε περιπτώσης αφυδάτωσης, ο εγκέφαλος μας υπολειτουργεί και προκαλούνται ζαλάδες, παραισθήσεις αδυναμία συγκέντρωσης.


Βοηθάει στη πέψη

Δοκιμάστε να πιείτε ένα ποτήρι νερό πριν το πρωινό σας και θα δείτε ότι θα αισθανθείτε πιο ανάλαφροι μετά το γεύμα.


Δίνει ενέργεια στο σώμα μας

Όπως και ο εγκέφαλος μας, έτσι και το σώμα μας χρειάζεται νερό για να διατηρεί την ενέργεια του.


Φτιάχνει τη διάθεσή μας

Οι ερευνητές έχουν συνδέση την επάρκεια σε νερό στον οργανισμό μας με τα επίπεδακαλής διάθεσης που έχουμε, μέσα στην ημέρα.


Πηγή: www.e-radio.gr


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το περιεχόμενο του παρόντος άρθρου, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ιατρικής γνωμάτευσης και κάθε άλλης πληροφορίας που σχετίζεται με την υγεία, είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως μια συγκεκριμένη διάγνωση ή θεραπευτικό πλάνο για κανένα άτομο. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας και των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν, δεν δημιουργεί μια σχέση γιατρού-ασθενή. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.


Διαβάστε Επίσης



259 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page