Τι προσφέρει ένα ποτήρι νερό με άδειο στομάχι;Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία της κατανάλωσης νερού καθημερινά για καλή υγεία.


Το σώμα μας αποτελείται κυρίως από νερό: το 75% των μυών, το 90% του εγκεφάλου, το 22% των οστών και το 83% του αίματός μας είναι νερό. Εφόσον το καταλαβαίνουμε αυτό, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία της κατανάλωσης νερού καθημερινά για καλή υγεία και για την προστασία του σώματος από τις πολλές ασθένειες που μπορούν να το βλάψουν. Πρέπει να αξιοποιούμε τις ωφέλειες του νερού για το σώμα μας κάθε μέρα, απλώς πίνοντας ένα ως τέσσερα ποτήρια νερό με άδειο στομάχι. Τι κερδίζουμε από αυτό;


Δέκα λόγοι για να πίνετε νερό με άδειο στομάχι

Το νερό είναι ουσιαστικό για τη ζωή και οι ωφέλειές του είναι αδιαμφισβήτητες για μια καλή υγεία. Όλα τα όργανα χρειάζονται νερό για να λειτουργήσουν ομαλά και για να έχουν καλή υγεία. Λόγω των παραπάνω πρέπει να αξιοποιούμε αυτό το αποτελεσματικό και υγιεινό στοιχείο που η φύση μας προσφέρει και που έχουμε στη διάθεσή μας.


1. Το να πίνετε ένα ή δύο ποτήρια νερό πριν το πρωινό είναι ιδανικό για την αποβολή των τοξινών και όλων των ουσιών που το σώμα σας δεν χρειάζεται. Με αυτό τον τρόπο, το νερό συνεισφέρει στην πρόληψη ασθενειών και ενισχύει το μεταβολισμό στην αρχή κάθε ημέρας.


> Δείτε εδώ λύσεις φιλτραρίσματος του νερού


2. Κατά τη διάρκεια της νύχτας το σώμα δουλεύει επισκευάζοντας κύτταρα και καθαρίζοντας τον εαυτό του, επομένως το να πίνετε ένα ποτήρι νερό με άδειο στομάχι είναι πολύ ωφέλιμο επειδή τονώνει το σώμα και αποβάλλει όλες τις άχρηστες ουσίες, μέσω των ούρων.


3. Το να πίνετε ένα ποτήρι νερό ή περισσότερα με άδειο στομάχι συνεισφέρει στην ελαχιστοποίηση των βλαβερών επιδράσεων μερικών ουσιών όπως το οινόπνευμα, ο καπνός, η μόλυνση και το πρόχειρο φαγητό, μεταξύ άλλων.


4. Το νερό είναι σπουδαίος σύμμαχος του δέρματος και πολύ ωφέλιμο για την υγεία σας. Το να πίνετε δύο ποτήρια νερό με άδειο στομάχι θα βοηθήσει στη διατήρηση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος καθώς και στην πρόληψη των πρόωρων ρυτίδων.


5. Το να πίνετε νερό το πρωί προστατεύει και ενυδατώνει τα ζωτικά σας όργανα, χαρίζοντάς τους υγεία και διατηρώντας τη σωστή λειτουργία τους.


> Δείτε εδώ λύσεις φιλτραρίσματος του νερού


6. Το να πίνετε δύο με τρία ποτήρια νερό με άδειο στομάχι είναι ιδανικό για την απώλεια βάρους. Πέρα από την αποβολή των τοξινών από το σώμα, το νερό βοηθάει στην καύση του λίπους και των θερμίδων, επομένως μειώνει το αίσθημα της πείνας κι έτσι αποφεύγεται η αύξηση βάρους λόγω υπερφαγίας. Σύμφωνα και με την έρευνα του καθηγητή Barry M. Popkin η πρόσληψη νερού έχει άμεση σχέση με το βάρος.


7. Το να πίνετε νερό το πρωί συνεισφέρει στη διατήρηση της συνολικής υγείας, επειδή σας βοηθάει να διατηρήσετε υγιές το λεμφικό σύστημα, διευκολύνει την εντερική διέλευση, συνεισφέρει στον έλεγχο της κορτιζόλης και αποτελεί άμυνα εναντίον των λοιμώξεων.


8. Το να πίνετε ένα ποτήρι ζεστό νερό με άδειο στομάχι αποτελεί έναν καλό τρόπο να ξεκινήσετε την ημέρα με ενέργεια, διώχνοντας τη νύστα και την κόπωση που συνήθως αισθανόμαστε το πρωί.


9. Το να πίνετε νερό πριν το πρωινό είναι ιδανικό για την καταπολέμηση και την πρόληψη της δυσκοιλιότητας επειδή διεγείρει την κινητικότητα των εντέρων.


10. Αν έχετε προβλήματα όπως η γαστρίτιδα, το νερό μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας στην αντιμετώπισή τους. Πίνετε τουλάχιστον τρία ποτήρια νερό με άδειο στομάχι και αυτό θα σας βοηθήσει να μειώσετε το επίπεδο οξύτητας στο στομάχι σας και τους πόνους που μπορεί να σας προκαλέσει η γαστρίτιδα.


> Δείτε εδώ λύσεις φιλτραρίσματος του νερού


ΣΗΜΕΙΩΣΗ

*Το περιεχόμενο του παρόντος άρθρου, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ιατρικής γνωμάτευσης και κάθε άλλης πληροφορίας που σχετίζεται με την υγεία, είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως μια συγκεκριμένη διάγνωση ή θεραπευτικό πλάνο για κανένα άτομο. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας και των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν, δεν δημιουργεί μια σχέση γιατρού-ασθενή. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.


Πηγή: www.meygeia.gr

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Λεωφ. Αθαλάσσας 75, 

2012,Στρόβολος

Τηλ. 22375353

E-mail: nic.shop@karmawatercy.com 

Χάρτης Καταστήματος [+]  

ΛΕΜΕΣΟΣ

Αγίας Φυλάξεως 73,

3087,Λεμεσός

Τηλ. 25 355252 

E-mail: lim.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

ΠΑΦΟΣ

Λεωφ. Ελλάδος 38 & Ολύμπου,

8020,Πάφος 

Τηλ. 26222722

E-mail: paf.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 1999-2021 KARMA Water Purification Systems Ltd. All Rights Reserved.

Πνευματική ιδιοκτησία

Αναγνωρίζετε ότι η KARMA Water Purification Systems Ltd κατέχει ή διαθέτει άδεια για όλους τους τίτλους και τα πνευματικά δικαιώματα εντός και του περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Όλοι οι τίτλοι και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας εντός και οποιουδήποτε αδειοδοτημένου περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον Ιστότοπο είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων περιεχομένου και ενδέχεται να προστατεύονται από τους ισχύοντες νόμους και συνθήκες πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας και υπόκεινται σε περιορισμούς χρήσης βάσει αυτών των νόμων ή συνθηκών.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον Ιστότοπο για πληροφορίες και / ή προσωπικούς ή / και εσωτερικούς επιχειρηματικούς σκοπούς και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο των σελίδων αυτού του Ιστότοπου, αλλά μόνο για προσωπική ή / και εσωτερική χρήση της επιχείρησής σας, και υπό την προϋπόθεση ότι διατηρείτε όλα τα πνευματικά δικαιώματα και άθικτες άλλες ειδοποιήσεις ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, μετάδοση, μίσθωση, αντιγραφή ή χρήση του περιεχομένου αυτού του Ιστότοπου για δημόσιους ή εμπορικούς σκοπούς (εκτός από την εσωτερική επιχειρηματική χρήση).

 

Συμφωνείτε ότι δεν θα: (i) χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο για αναπαραγωγή, μετάδοση, προβολή ή διανομή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα σε οποιοδήποτε μέσο ή μέσω οποιασδήποτε μεθόδου χωρίς τη ρητή γραπτή άδεια της KARMA. (ii) αντιγραφή, αποθήκευση, επεξεργασία, αλλαγή, προετοιμασία οποιασδήποτε παράγωγης εργασίας ή τροποποίηση με οποιοδήποτε τρόπο οποιουδήποτε περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο ή (iii) χρησιμοποιήστε τον ιστότοπό μας με οποιονδήποτε τρόπο που παραβιάζει αυτούς τους Όρους.