Νέα Θέση Εργασίας - Υδραυλικός / Τεχνικός Φίλτρων Νερού Λεμεσός


Η Εταιρεία KARMA Water ζητά για άμεση εργοδότηση άτομο για την θέση του Τεχνικού-Υδραυλικού, στην Λεμεσό.

Οδός Αγίας Φυλάξεως 73, 3087 Λεμεσός


Απαραίτητα προσόντα:

 • Τουλάχιστον 1 χρόνο πείρα σε παρόμοια θέση εργασίας

 • Γνώση υδραυλικών εγκαταστάσεων

 • Άδεια οδήγησης

 • Απαραίτητη γνώση Ελληνικής γλώσσας

 • Η Αγγλική ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα θα θεωρηθούν ως επιπλέον προσόν.

 • Οποιαδήποτε πιστοποιητικά θα θεωρηθούν ως επιπλέον προσόν.

Προσφέρονται:


Εταιρικό Αυτοκίνητο

Όλα τα απαραίτητα για την διεκπεραίωση των εργασιών

Μισθός

 • Αναλόγως προσόντων

 • Προσφέρεται 13ος μισθός.

Ωράριο

 • Ημέρες: 5 (Δευτέρα - Παρασκευή)

 • Ώρες Ημερησίως: 8

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email info@karmawatercy.com με τίτλο "ΘΕΣΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ"

Θα ειδοποιηθούν μόνο όσοι ενδιαφερόμενοι πληρούν τα πιο πάνω προσόντα.

***ΣΗΜΕΙΩΣΗ***

Σας ενημερώνουμε ότι το βιογραφικό σημείωμα που μας αποστείλατε, θα το αξιολογήσουμε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Το βιογραφικό σας έχει παραληφθεί από τον Αρμόδιο της KARMA WATER PURIFICATION SYSTEMS LTD και φυλάσσεται με ασφάλεια κλειδωμένο σε έντυπη ή σε ηλεκτρονική μορφή, με όλες τις δυνατές προφυλάξεις.


Η πρόσβαση στις πληροφορίες που περιέχει, επιτρέπεται στον ελάχιστο δυνατόν αριθμό εξουσιοδοτημένων προσώπων της εταιρείας, που δεσμεύονται με ρήτρα εχεμύθειας και μη αποκάλυψης.


Η αποστολή του βιογραφικού σας, σημαίνει τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία αυτού. Μπορείτε να άρετε τη συγκατάθεσή σας όποτε το κρίνετε απαραίτητο. Η ανάκληση της συγκατάθεσής σας, δεν αίρει τη νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων, που είχε πραγματοποιηθεί πριν την ανάκληση.


Το βιογραφικό σας θα διατηρηθεί με τις κατάλληλες προφυλάξεις στην εταιρεία μας για 12 μήνες από την παραλαβή του και μετά θα καταστραφεί νόμιμα. Φυσικά εάν προχωρήσουμε σε συνεργασία μαζί σας, το βιογραφικό σας θα διατηρηθεί στον φάκελό σας.


ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Λεωφ. Αθαλάσσας 75, 

2012,Στρόβολος

Τηλ. 22375353

E-mail: nic.shop@karmawatercy.com 

Χάρτης Καταστήματος [+]  

ΛΕΜΕΣΟΣ

Αγίας Φυλάξεως 73,

3087,Λεμεσός

Τηλ. 25 355252 

E-mail: lim.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

ΠΑΦΟΣ

Λεωφ. Ελλάδος 38 & Ολύμπου,

8020,Πάφος 

Τηλ. 26222722

E-mail: paf.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

 • White Facebook Icon
 • White Twitter Icon
 • White Instagram Icon

© 1999-2020 KARMA Water Purification Systems Ltd. All Rights Reserved.

Πνευματική ιδιοκτησία

Αναγνωρίζετε ότι η KARMA Water Purification Systems Ltd κατέχει ή διαθέτει άδεια για όλους τους τίτλους και τα πνευματικά δικαιώματα εντός και του περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Όλοι οι τίτλοι και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας εντός και οποιουδήποτε αδειοδοτημένου περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον Ιστότοπο είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων περιεχομένου και ενδέχεται να προστατεύονται από τους ισχύοντες νόμους και συνθήκες πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας και υπόκεινται σε περιορισμούς χρήσης βάσει αυτών των νόμων ή συνθηκών.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον Ιστότοπο για πληροφορίες και / ή προσωπικούς ή / και εσωτερικούς επιχειρηματικούς σκοπούς και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο των σελίδων αυτού του Ιστότοπου, αλλά μόνο για προσωπική ή / και εσωτερική χρήση της επιχείρησής σας, και υπό την προϋπόθεση ότι διατηρείτε όλα τα πνευματικά δικαιώματα και άθικτες άλλες ειδοποιήσεις ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, μετάδοση, μίσθωση, αντιγραφή ή χρήση του περιεχομένου αυτού του Ιστότοπου για δημόσιους ή εμπορικούς σκοπούς (εκτός από την εσωτερική επιχειρηματική χρήση).

 

Συμφωνείτε ότι δεν θα: (i) χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο για αναπαραγωγή, μετάδοση, προβολή ή διανομή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα σε οποιοδήποτε μέσο ή μέσω οποιασδήποτε μεθόδου χωρίς τη ρητή γραπτή άδεια της KARMA. (ii) αντιγραφή, αποθήκευση, επεξεργασία, αλλαγή, προετοιμασία οποιασδήποτε παράγωγης εργασίας ή τροποποίηση με οποιοδήποτε τρόπο οποιουδήποτε περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο ή (iii) χρησιμοποιήστε τον ιστότοπό μας με οποιονδήποτε τρόπο που παραβιάζει αυτούς τους Όρους.