• KARMA Water

Στην Κύπρο Εταιρείες Φίλτρων Νερού Παγκοσμίου Φήμης, από την KARMA Water

Δεν έχουμε ανακαλύψει εμείς τα φίλτρα, αλλά εταιρείες παγκοσμίου φήμης έχουν ανακαλύψει και εμπιστεύθηκαν την εταιρεία μας για προώθηση των προϊόντων τους στην Κυπριακή αγορά.


Με εμπειρία από το 1999 προσφέρουμε αξιόπιστα και πιστοποιημένα φίλτρα νερού για το σπίτι, το γραφείο, τον επαγγελματικό σας χώρο. Η εμπειρία μας, η εξειδίκευση μας, ο επαγγελματισμός μας, καθώς επίσης και η στόχευση μας στην παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, μας έχουν βοηθήσει να δημιουργήσουμε μία άριστη εταιρική εικόνα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, τόσο προς τους πελάτες μας όσο και προς τους προμηθευτές μας.


Είναι πολύ σημαντικό για εμάς αλλά ταυτόχρονα και περισσότερη ευθύνη, το γεγονός ότι εταιρείες παγκοσμίου φήμης μας έχουν εμπιστευθεί για να προωθήσουμε τα προϊόντα τους στην Κυπριακή αγορά. Πρόκειται για εταιρείες οι οποίες διαθέτουν δικά τους τμήματα έρευνας και ανάπτυξης, κατασκευαστικά τμήματα, τμήματα προώθησης κ.α, ενώ δραστηριοποιούν χιλιάδες εργαζομένους. Είναι εταιρείες εμπιστοσύνης που με τα προϊόντα τους παρέχουν στην παγκόσμια αγορά τα οφέλη του φιλτραρισμένου νερού μέσα από τα αξιόπιστα και πιστοποιημένα φίλτρα νερού.


Εταιρείες / Επωνυμίες προιόντων που προωθούμε στην Κύπρο

#Hydronix #Ecosoft #Doulton #Hague #Wonbong #WaterBoss #KXTechnologies #Omnipure #Biocera #DOW #Polaris #XzioX #Winix


Hydronix: Μία από τις μεγαλύτερες Αμερικάνικες εταιρείες κατασκευής φίλτρων νερού.


Ecosoft: Η μεγαλύτερη Ουκρανική κατασκευάστρια εταιρεία φίλτρων νερού. Έχει εξαγοραστεί πρόσφατα από την BWT η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρεία φίλτρων νερού στην Ευρώπη.


Doulton: Πρόκειται για επωνυμία της Αγγλικής εταιρείας Fairey Ceramics η οποία είναι η 1η εταιρεία που έχει κατασκευάσει φίλτρα κεραμικής τεχνολογίας από το 1826.


Hague: Από το 1960 η εταιρεία Hague κατασκευάζει αποσκληρυντές νερού στην Αμερική. Τα προϊόντα της, οικιακά και επαγγελματικά, είναι τόσο αξιόπιστα που δίνουν εγγύηση μέχρι κα 10 χρόνια.


Wonbong: Η μεγαλύτερη Κορεάτικη εταιρεία κατασκευής θερμοψυκτών νερού από το 1991 ενώ εξάγει σε περισσότερες από 60 χώρες.


WaterBoss: Αμερικάνικοι αποσκληρυντές νερού οικιακής χρήσης. Αξιόπιστοι και πιστοποιημένοι με μέχρι και 10 χρόνια εγγύηση από τον κατασκευαστή.


KXTechnologies: Αμερικάνικη εταιρεία παγκοσμίου φήμης η οποία από το 1989 κατασκευάζει φίλτρα πεπιεσμένου ενεργού άνθρακα. Διαθέτει εκατοντάδες διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορικά σήματα σε προσαρμοσμένες τεχνολογίες και συστήματα φιλτραρίσματος. Θεωρείται μία από τις καλύτερες εταιρείες στον κόσμο.


Omnipure: Η Omnipure Filter Co. ιδρύθηκε το 1970 από τον William Reid μηχανικό, ο οποίος σχεδίασε και δημιούργησε το πρώτο inline φίλτρο νερού μίας χρήσης. Με πολλές πιστοποιήσεις και ευρεσιτεχνίες θεωρείτε μία από τις καλύτερες εταιρείες στον κόσμο.

Biocera: Κορεάτικη εταιρεία με ιδρυτή τον Dr. Jeon η οποία από το 1984 κατασκευάζει βιοκεραμικά φίλτρα με αντιοξειδοτικές και αλκαλυκές ιδιότητες.


DOW Filmtec: Η FilmTec Corporation ήταν μια αμερικανική εταιρεία που ιδρύθηκε στη Μινεσότα το 1977 και ειδικεύτηκε στην κατασκευή των τότε σύνθετων μεμβρανών που χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές επεξεργασίας νερού. Τον Αύγουστο του 1984, η εταιρεία εξαγοράστηκε από την Dow Chemical Company.


Polaris Scientific: Επωνυμία της Αμερικάνικης εταιρείας Hydronix. Πρόκειται για αξιόπιστες λάμπες υπεριώδους ακτινοβολίας (UV).

XzioX: Διοξείδιο του Χλωρίου σταθεροποιημένης υψηλής καθαρότητας (99,99% ) σε υγρή μορφή και έχει συγκέντρωση 3500 ppm. Κατασκευάζεται στην Αγγλία από την εταιρεία IWS.


Winix: Η εταιρεία WINIX της Νότιας Κορέας, ιδρύθηκε το 1973 και αναπτύσσει, παράγει και παρέχει βιώσιμες και καινοτόμες λύσεις για την επεξεργασία νερού και αέρα για το σπίτι και το γραφείο σας.


Είμαστε σίγουροι ότι προωθούμε στην Κυπριακή αγορά αξιόπιστα προιόντα και παρέχουμε στον Κύπριο καταναλωτή τα οφέλη του καθαρού πόσιμου νερού στο σπίτι, το γραφείο, τον επαγγελματικό του χώρο.


Το ίδιο νερό πίνουν και τα παιδιά μας!


KARMA Water Purification

με εμπειρία από το 1999


75 προβολές0 σχόλια

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Λεωφ. Αθαλάσσας 75, 

2012,Στρόβολος

Τηλ. 22375353

E-mail: nic.shop@karmawatercy.com 

Χάρτης Καταστήματος [+]  

ΛΕΜΕΣΟΣ

Αγίας Φυλάξεως 73,

3087,Λεμεσός

Τηλ. 25 355252 

E-mail: lim.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

ΠΑΦΟΣ

Λεωφ. Ελλάδος 38 & Ολύμπου,

8020,Πάφος 

Τηλ. 26222722

E-mail: paf.shop@karmawatercy.com

Χάρτης Καταστήματος [+]

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 1999-2021 KARMA Water Purification Systems Ltd. All Rights Reserved.

Πνευματική ιδιοκτησία

Αναγνωρίζετε ότι η KARMA Water Purification Systems Ltd κατέχει ή διαθέτει άδεια για όλους τους τίτλους και τα πνευματικά δικαιώματα εντός και του περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Όλοι οι τίτλοι και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας εντός και οποιουδήποτε αδειοδοτημένου περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον Ιστότοπο είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων περιεχομένου και ενδέχεται να προστατεύονται από τους ισχύοντες νόμους και συνθήκες πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας και υπόκεινται σε περιορισμούς χρήσης βάσει αυτών των νόμων ή συνθηκών.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον Ιστότοπο για πληροφορίες και / ή προσωπικούς ή / και εσωτερικούς επιχειρηματικούς σκοπούς και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο των σελίδων αυτού του Ιστότοπου, αλλά μόνο για προσωπική ή / και εσωτερική χρήση της επιχείρησής σας, και υπό την προϋπόθεση ότι διατηρείτε όλα τα πνευματικά δικαιώματα και άθικτες άλλες ειδοποιήσεις ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, μετάδοση, μίσθωση, αντιγραφή ή χρήση του περιεχομένου αυτού του Ιστότοπου για δημόσιους ή εμπορικούς σκοπούς (εκτός από την εσωτερική επιχειρηματική χρήση).

 

Συμφωνείτε ότι δεν θα: (i) χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο για αναπαραγωγή, μετάδοση, προβολή ή διανομή υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα σε οποιοδήποτε μέσο ή μέσω οποιασδήποτε μεθόδου χωρίς τη ρητή γραπτή άδεια της KARMA. (ii) αντιγραφή, αποθήκευση, επεξεργασία, αλλαγή, προετοιμασία οποιασδήποτε παράγωγης εργασίας ή τροποποίηση με οποιοδήποτε τρόπο οποιουδήποτε περιεχομένου που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο ή (iii) χρησιμοποιήστε τον ιστότοπό μας με οποιονδήποτε τρόπο που παραβιάζει αυτούς τους Όρους.