ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

WaterShop ΠΑΦΟΣ

1 Ιανουαρίου 2010

Η εταιρεία μας, KARMA Water ανοίγει το νέο της κατάστημα στην Πάφο, επί της Λεωφόρου Ελλάδος 32. Η φιλοσοφία του καταστήματος εστιάζεται στην αποτελεσματικότερη ικανοποίηση των πελατών μας που στόχο έχει την μεγιστοποίηση του οφέλους που προσφέρει ένα κατάστημα. Στο κατάστημα οι καταναλωτές μπορούν να δουν τα προιόντα μας από κοντά, να δοκιμάσουν το φιλτραρισμένο νερό και να συζητήσουν με το καταρτησμένο προσωπικό μας. Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στο νέο μας κατάστημα όπου μπορείτε να βρείτε ποιοτικά προϊόντα κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες όπως τις Αμερικάνικες εταιρείες WaterBoss, Omnipure, KX Technologies.

ISO 9001:2008 Certified Company

Feb 14, 2014

Το πρότυπο ISO 9001: 2008 είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο που καθορίζει τις απαιτήσεις για συστήματα διαχείρισης ποιότητας. Η πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: 2008 παρέχει σε κάθε εταιρεία τα ακόλουθα πλεονεκτήματα: Μια ισχυρή φήμη για την ποιότητα, τις ανάγκες και την επίτευξη σταθερής ικανοποίησης των πελατών, τη συνεχή παρακολούθηση των εσωτερικών διαδικασιών που οδηγούν σε συνεχή βελτίωση, τη βελτίωση των λειτουργικών και οικονομικών επιδόσεων, τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας. 

Συνεργασία με την WINIX Europe

Oct 15, 2013

Η KARMA Water έγινε αποκλειστικός συνεργάτης της WINIX Europe για την Κύπρο. Η WINIX κατασκευάζει ψύκτες νερού υψηλής ποιότητας, συστήματα φιλτραρίσματος νερού και φίλτρα νερού καθώς επίσης και φίλτρα αέρα από το 1973. Τα προϊόντα WINIX έχουν αναγνωριστεί για την εξαιρετική ποιότητα, αντοχή, σχεδιασμό και τεχνολογίες υψηλών προδιαγραφών σε απαιτητικές αγορές όπως η Ασία και η Βόρεια Αμερική. Όλα τα προϊόντα WINIX συμμορφώνονται με τα βιομηχανικά πρότυπα και τις πιστοποιήσεις ως NSF, ROHS, CE, ISO και WEEE. 

1/1

Please reload

Όροι και Προϋποθέσεις

Terms & Conditions   

  • Blogger - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

VISITORS

© 1999 - 2018 KARMA Water Purification Systems Ltd. All rights reserved.