Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία KARMA Water Purification Systems αποτελεί Κυπριακή εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται σε όλη την ελεύθερη Κύπρο. 

 

Από το 1999 δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της επεξεργασίας του νερού υπό την επωνυμία KARMA Water ενώ το 2006 συστάθηκε  εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία KARMA Water Purification Systems Ltd.

 

ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία μας ασχολείται με:

"Σχεδιασμό, Εμπορία, Συναρμολόγηση και Εγκατάσταση συστημάτων 

επεξεργασίας νερού και Απολυμάνσεις Νερού".

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το προσωπικό της εταιρείας μας αποτελείται από καταρτισμένα άτομα με ακαδημαϊκά και τεχνικά προσόντα  με εξειδίκευση στον τομέα της ποιότητας του νερού. 

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προσφέρουμε μια ευρεία σειρά προϊόντων και υπηρεσιών καθαρισμού του νερού καθώς επίσης και εξειδικευμένα προϊόντα προσφέροντας έτσι ικανοποιητικές και προσιτές λύσεις στους καταναλωτές. 

 

Αντιπροσωπεύουμε εταιρείες παγκοσμίου φήμης ενώ τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένα από διεθνής οργανισμούς πιστοποίησης.

 

ΦΗΜΗ & ΠΕΛΑΤΕΙΑ

Αρχικά η φήμη και η πελατεία της εταιρείας μας έχει δημιουργηθεί κυρίως από συστάσεις υφιστάμενων πελατών μας ενώ σήμερα το πελατολόγιο της εταιρείας συνεχίζει να αυξάνεται λόγω της φήμης της εταιρείας μας. 

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ 

Τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένα από διεθνής οργανισμούς πιστοποίησης όπως ο NSF, WQA και WRAS

Για τις πιστοποιήσεις του κάθε προϊόντος που προμηθεύουμε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαςζί μας.

 

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα οφέλη του καθαρού και ποιοτικού νερού στους πελάτες μας. Μέλημά μας είναι να προσφέρουμε την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας μέσω των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε. Θεωρούμε ότι η εξυπηρέτηση μετά την πώληση είναι ένα από τα βασικά στοιχεία μίας εταιρείας και για τον λόγο αυτό δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση. 

 

Επίσης, το στοίχημα που θέλουμε να κερδίζουμε καθημερινά είναι να εξακολουθούμε να ηγούμαστε στον τομέα της επεξεργασίας του νερού.

Όροι και Προϋποθέσεις

Terms & Conditions   

  • Blogger - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

VISITORS

© 1999 - 2018 KARMA Water Purification Systems Ltd. All rights reserved.